reklama

Zadbane grudniowe mamy :)

reklama
Właśnie ją oglądałam na allegro ale jak na moja figurę niestety za świecąca :( Ale ty widac, że jesteś szczuplutka to będziesz ładnie wyglądać :)
ja znalazłam dla siebie cos takiego:
sukienka roz.jpg
kosztuje 99 zl, tylko czekam na wiadomośc od sprzedawcy ile dokładnie ma cm w biuście bo dla mnie to najwazniejsza informacja...

Posluchaj też rady Myangel i pochodzę po sklepach, a jeszcze lepiej będzie jak uda mi się znaleźć wykrój dla kobiet w ciąży.

fajna... kurcze tylko że ja bym wolała z rękawkami bo zawsze pełno na ramionach mam jakiś "cudów" i wolałabym potem na gwałt nie dokupywać bolerka czy narzuty jakiejś. Rzeczywiście chyba połażę po lumpkach. Ja tylko mam nadzieję że to że teraz żar się z nieba leje nie oznacza że w sierpniu będzie 12 stopni bo się zrobi kłopot.... A w ogóle to to wesele jest w piątek - kto to robi wesele w piątek na 16-tą - urlop będę musiała wziąć

gufi dzięki:)
tak ma dokładnie taką długość jak na zdjęciu. Na stronie są jeszcze: zielona, czarna (nie jestem pewna, czy nie widziałam jej w sklepie) i różowa.
wiolcia ładna kiecuszka:)

fajna... kurcze tylko że ja bym wolała z rękawkami bo zawsze pełno na ramionach mam jakiś "cudów" i wolałabym potem na gwałt nie dokupywać bolerka czy narzuty jakiejś. Rzeczywiście chyba połażę po lumpkach. Ja tylko mam nadzieję że to że teraz żar się z nieba leje nie oznacza że w sierpniu będzie 12 stopni bo się zrobi kłopot.... A w ogóle to to wesele jest w piątek - kto to robi wesele w piątek na 16-tą - urlop będę musiała wziąć
wesele w piątek - ainah21:) i ja już się doczekać nie mogę, choć jeszcze kreacji nie mam.
i najlepsze, że tutaj jest teraz taka moda na tuniki i kombinezony. I mi się mega takie kombinezony podobają i już jestem przekonana, żeby kupić i iść w nim na wesele. Wyobrażam sobie, że moimi butami na koturnie będzie świetnie pasować, a że pewnie jedyna będę nie w sukience, mam to w nosie. Poszukam w necie tego i wrzucę, abyście zobaczyły, jak to wygląda.

reklama
chciałabym to wykorzystać też na co dzień, do sandałków i hop do pracy )i tak noszę fartuch, więc gołe ramiona nie przeszkadzają
a to takie prognostyczne na powiększający się brzuszek:)

na ślub bym wzięła buty na koturnie i najwyżej kremowy żakiecik do kościoła, taki mam rękaw 3/4, fajny letni żakiecik

co prawda nie wiem, jak będę w tym wyglądać, bo jeszcze nie przymierzałam

no i teraz na wyprzedażach to jest po jakieś 20 euro:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry