reklama

Zadbane grudniowe mamy :)

fajne wdzianko, ale wydaje mi się że ja to bym komicznie wyglądała w takim kombinezonie to trzeba być wysoką szczupłą dziewczyną z wąskimi biodrami i ramionami a nie taką gruszką jak ja, ale podoba mi się

reklama
dziewuchy, przestańcie mi z ta figura, bo stanę przed lustrem, coś wyszukam i wpadnę w kompleksy!! Jak a brzuszkiem będzie oki, to nie będzie źle. Francuzki raczej nie są wysokie, a jak nie mają nadwagi to dobrze w tym wyglądają, więc ja na pewno tez będę:) !! (tak sobie zakładam i kropka:) )

Antylopka super jest taki kombinezon, tylko czy w Polsce taki gdzieś dostanę? Bo warto by przymierzyc jednak... Jak kupisz to koniecznie wstaw zdjęcie jak się z brzuszkiem prezentujesz.

olcia - jeszcze mam pytanka w sprawie sukienki i jej dlugosci. a ile Ty masz wzrostu? i czy rozmiar kupowalas taki, jak nosisz zwykle, nieciazowe ubrania? bo sie napalilam na ta sukienke ;-)

Antylopka - b. fajny kombinezon. niestety nie dla mnie, bo mam szerokie ramiona (jak przystalo na byla plywaczke ;-))

pewnie kupię gdzieś za 2 tygodnie, aby brzuszek podrósł, a ceny spadły, hehe
tutaj ich nie widziałam w H&M, ale były podobne w kookai (ale tam drogo!!)

Kombinezon rzeczywiście świetny! Antylopka będziesz w nim rewelacyjnie wyglądać:tak:

ja przez te wielgachne cyce nic nie mogę sobie kupić!! :wściekła/y::wściekła/y: jak już w biuście pasuje to całość jest za wielka :no:

gufi ja mam 169 cm wzrostu. Rozmiar kupiłam taki jak noszę zwykle.
Najpierw pojechałam do happymum do sklepu przymierzyłam, ale ceny mają wyższe w sklepie (nie wiem, czy w Łodzi jest - sprawdź na stronie). Poza tym oni proszą przy zamawianiu przez internet o podanie wymiarów w celu "dobrania" odpowiedniego rozmiaru. A nawet jak się okaże, że coś jest nie tak to możesz odesłać a oni wymienią (nawet dołączają taki specjalny druk do paczki). I jeszcze to, że kiecka jest trochę elastyczna:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry