Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czy wy też macie takie flaki po cc? denerwuje mnie to... Spadło w brzuchu 8cm, przy karmieniu zgięta to jak ma się schować te dziodzio?
No i smarujecie się czymś na brzuch? wystarczy zwykły ujędrniający?
Jak pielęgnujecie ranę po cc? Jutro zdjęcie szwa i zastanawiam się czy zasłaniać jeszcze ranę, polecali też octanisept ale niewiem
Jak pielęgnujecie ranę po cc? Jutro zdjęcie szwa i zastanawiam się czy zasłaniać jeszcze ranę, polecali też octanisept ale niewiem
U mnie troche to trwalo, nie pamietam ile, ale nie bylo po niej zadnego sladu. Teraz znow mi sie pojawila i mam nadzieje,ze tez zniknie
Dla pocieszenia powiem Wam, ze moja szwagierka, ktora widzialam 2,5tyg po porodzie wygladala tragicznie jesli chodzi o stan brzuch. Fakt potrzebowala kilka misiecy, ale praktycznie wrocil do stanu przedciazowego i znowu byla laska z plaskim brzuszkiem;-) Takze glowa do gory dziewczeta, dajcie sobie troche czasu. Nasze ciala zmienialy sei przez 9mies, wiec teraz nie wroca tak od razu do stanu sprzed tych 9miesiecy