reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zadbane listopadóweczki :-)

Ja jestem zadowolona z mojego brzucha :) mam ta ciemną krechę jeszcze, ale one chyba znikają... Rozstępów na szczęście udało mi się uniknąć

Krwawiłam 3 tygodnie, od 2 dni mam nie krew tylko takie niewielkie brązowawe plamienie, podobno normalne

reklama
mi sie zdarza ciagle 'swieza czerwona' krew, nie ma tego duzo ale po 3 tyg to juz myslalam ze przejdzie w bardziej brazowy kolor :/

Ja mam takie ciemno brązowe plamienia jeszcze, bardzo żadko ale jednak są. A to już ponad miesiąc po porodzie.

U mnie jeszcze troszkę leci,ale raczej takia brudna,brązowa wydzielina-czasem jeszcze pojawia się świeża krew...
A co do rozstępów o które tak się martwiłam nie zostało prawie nic-zrobiiły się blade i już prawie ich nie widać :D
Brzuszek natomiast troszkę jeszcze jest,ale szwy jeszcze troszkę ciągną,więc jak wszystko "puści" to pewnie brzusio też zmieni wygląd ;)
Grunt to optymistyczne podejście do wyglądu ;)

Dziewczyny które rodził SN- kiedy można się kąpać we wannie z nalaną wodą? Mi położna 2 tyg temu powiedziała "teraz absolutnie nie, zwłaszcza jak szwy są rozpuszczalne bo we wodzie odpadną i rana się otworzy" Ale nie zapytałam jej kiedy już można :( A uwielbiam siedzieć we wannie i nie wiem czy mam czekać do końca 6 tyg połogu?

Dziewczyny, ja myslalam ze po CC sie nie zdejmuje szwów, że są same rozpuszczalne :eek: moja mama w tamtym roku miala i wszystkie sie rozpuscily, nic jej nie zdejmowali..

rtyska ja odkąd wróciłam do domu to kąpię się właśnie w wannie, dodatkowo włączam sobie hydromasaż......tylko ja miałam 1 szew, i chyba (?) rozpuścił się już w szpitalu.....

reklama
Do góry