reklama

Zadbane Majowe Mamy

reklama
A ja mam pytanie do karmiących: czy mogę jeść kolację o 19:00 i śniadanie o 8:00, a po kolacji już nic nie dojadać tylko wodę pić? Nie stracę przez to pokarmu? Pytam, bo ciągle jem, wiecznie głodna jestem, a waga przez to w miejscu stoi:-(

Elvie- spokojnie możesz tak robić. Ważniejsza jest jakość tego co jesz a nie godziny posiłków.Ja ostatni posiłek jadam koło 18, potem piję wodę, a śniadanie to jak mam czas. Więc godziny nie mają znaczenia.

Katasza - dzięki! Teraz trzymaj kciuki, żebym wytrzymała:-D Już sobie śliwki suszone kupiłam zamiast słodyczy po które sięgam zdecydowanie za często.

sama nie wiem.. uprzednio założyłam 2 miesiące po i nic to nie dało, ale przyznam, że nie dałam rady go nosić - bolał mnie krzyż.
zobaczymy co z tego będzie. smaruję jeszcze brzuch balsamem, ale sama nie wiem jakim mam smarować - ujędrniającym? antycellulitowym? chcę się pozbyć tego flaczka zwłaszcza, że wygląda paskudnie - cały brzuch jest płaski, a na dole wisi...
dobrze, że chociaż rozstępy były mi odpuszczone (tym razem)..

Ja dzis mam 4 dzien 6 Weidera i juz jest efekt bo boczki sie zmiescily, zmiescilam sie w spodnie ktore nawet sie nie dopiely. Ja zawsze po 6 Weidera mam szybki efekt. Waga leci tak jakby chciala a nie mogla. Jem malo, bardzo malo weglowodanow a ona jak zakleta :(

Z pasem poporodowym to rozne szkoly sa, jedne polozne radza zakladac zaraz po porodzie bo to niby pomaga w obkurczaniu sie macicy a inne tak jak pieszczoszka mowi. Ja jestem za pierwsza szkola, przy Patryku od razu pas nosilam i pomoglo, teraz nie jest to takie konieczne.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry