reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Majowe Mamy

Mysio ale jesz? Jesli jesz normalnie to o pokarm sie nie martw. Sa kobiety ktore ze wzgledu na alergie dzieci jedza non stop owsianke na wodzie i pokarm jest idealny, wiec bez obaw.
No i zazdroszcze tego spadku wagi..

reklama
Ollena jem normalnie... tylko ja przy takiej wadze wygladam bardzo źle, taki kościotrup w ubraniu... nie mam praktycznie tkanki tłuszczowej na codzień i taki spadek wagi powoduje że skóra mi wisi nawet na kolanach...

U mnie jak narazie 5 kg mniej niz przed ciąża :-) , jeszcze jakieś 3 :-)i bedzie ok ...tylko że brzuch mam płaski jak nigdy , a z dupska jakoś nie rusza , nic specjalnego nie robię , chyba bede musiała jakies cwiczenia zaczac na tyłek i uda :tak:

elvie mam 160cm, wiec moja wymarzona, z przed ciazy to 53, wiec jeszcze 4-5 kg bo 54 tez moze byc. ale waga stoi jak zakleta.

U mnie też waga się zatrzymała, w sumie do wagi sprzed ciąży brakuje mi kilogram a do wymarzonej 5. Chyba muszę więcej się ruszać, tylko kiedy????

reklama
A ja już 3 tydzień mam zastój na wadze, ciągle 57,5 i nic nie leci w dół-a podobno podczas karmienia dużo się gubi :(, nie jem słodyczy, miesko gotowane itd a to nic nie daje :( może jak skończe karmić to waga poleci? Łudzę się że tak..

Do góry