annaoj kce
08.06/04.10/09.13
to ja też sobie zakupię, bo własnie nad czymś takim się zastanawiałamSieM polecam:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to ja też sobie zakupię, bo własnie nad czymś takim się zastanawiałamSieM polecam:-)
buahahhaahNata- nie wiem, czy moja rekomendacja będzie przekonywująca ;-) bo to w sumie mocno indywidualna sprawa, ale ja używam AA, konkretnie tej serii Kosmetyki AA: AA Kuracja Przeciwzmarszczkowa 30+
Mężowi kupiłam taką serię (po wizycie u katik, jak na półce jej męża zobaczyłam krem, to się zaparłam i stary przyjął do wiadomości, że ma się smarować) AA Men: Orzeźwiający żel do golenia i tez twierdzi, że jest zdowolony.
hahaha, bo Justa juz z brzuchem biega ;-)a ja z innej beczki. Byl kiedys temat antykoncepcji i krazkow dopochwowych. czy ktoras sie w koncu na nie zdecydowala? wiem ze justa uzywala, ale jakos dawno jej nie widzialam... sama sie nad nimi powaznie zastanawiam i chcialabym wiedziec jakie sa Wasze odczucia.