Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
marta - rejestrujesz się i codziennie dostajesz oferty na maila. Jak Ci się jakaś spodoba to kupujesz,od razu płacisz i mailem otrzymujesz kupon groupon i szczegóły oferty. Później już dzwonisz i się umawiasz:-)dziewczyny a z tym grouponem to jak to jest dokladnie? chodzi mi o podzial na miasta-Ilawy nie ma, ale Olsztyn jest...to ja moge sobie taki kupon zaklepac? i co trzeba zrobic-w sensie wydrukowac czy co? bo ja to ciemna jestem w tym temacie![]()
Aby sobie poprawić nastrój wybieram się do fryzjera 13 października na 13.00![]()
Wykupiłam na grouponie kupon na regenerację, cięcie i modelowanie lub prostowanie za 49zł w Willi Parkowej.
Dopłacę za farbowanie i mam nadzieję, że uda mi się wreszcie uzyskać taki kolor włosów o jakim marzę, specjalnie ich przy tym nie niszcząc.
Poprzednim razem w salonie matrix zamiast mi zrobić kolor jaśniejszy od mojego i w chłodnym odcieniu - zrobiono mi ciemniejszy i po 3 myciach widoczna była już ruda poświataTeraz postawiłam na farby goldwell - macie jakieś opinie o nich?
Tutaj jest paleta:
Paleta kolorów Goldwell Topchic/colorance
Moje wymarzone kolorki to: 6NP z i 7N z Topchic Triflective Naturals
W ogóle zaskoczyła mnie obsługa, bo chwilę po zarezerwowaniu terminu zadzwoniła do mnie fryzjerka, która będzie te cuda na moich włosach robić, dopytała o mój naturalny kolor i o to co dokładnie bym chciała uzyskać, o długość, kondycję włosów itp.
Sprytna kumpela mi dziś tak podpowiedziała;-) Nawet namiar do sprzedawcy tych farb już mam:-)