Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czy możecie polecić jakąs dobra maskę do włośów. Mam strasznie zniszczone włosy od prostownicy, bo przejechałam sobie kilka razy za bardzo nagrzaną, bo młoda mi poprzestawiała temperaturę a ja nie spojrzałam i z przyzwyczajenia raz ciach i mam siano :-(
a ja ostatnio odkryłam zajeb.isty krem do stóp
Intensywnie nawilżający krem do stóp z lawendą Foot Works
jest taki boski, że nawet mój mąż smaruje sobie stopy... hehehe super nawilża, polecam całą serię tą z lawendą.

Na spalone siano tylko cement do włosów kerastase:Czy możecie polecić jakąs dobra maskę do włośów. Mam strasznie zniszczone włosy od prostownicy, bo przejechałam sobie kilka razy za bardzo nagrzaną, bo młoda mi poprzestawiała temperaturę a ja nie spojrzałam i z przyzwyczajenia raz ciach i mam siano :-(
a ja ostatnio odkryłam zajeb.isty krem do stóp
Intensywnie nawilżający krem do stóp z lawendą Foot Works
Kiedyś robiłam pazurki, ale żelem i z doświadczenia Ci powiem, że nie warto na allegro kupować, bo tam masz owszem tanio, a za dobry produkt trzeba zapłacić i moje żele kupowałam w sklepach internetowych. Akrylem nie pracowałam, ale zawsze warto na forach poczytać.laski mam pytanie:
czy macie doświadczenie z zestawami do akrylu z allegro?
czy sa ok?
chciałam sobie cos sama pokombinowac i tak sie własnie zastanawiam nad takim kupnem.