Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zazdroszcze jej bo na kosmetyki nie wydaje nic
Myje się najzwyklejszym mydłem ,balsamy to tylko widziala na moich połkach jak mieszkałam z rodzicami. Kilka razy udało mi się namówić ją na jakieś wspólne maseczkowanie ale mnie pogoniła bo jej śmierdziały....

natomiast zauwazyłam że pojawił mi się galopujacy celulitis na udach....jak sie tego cholerstwa pozbyc? wczesniej nie miałam
Ja póki co nie mam na brzuszku ani kawałka rozstępu...natomiast na piersiach zauważyłam lekko czerwonawe- moje piersi wyglądają jak meduzynatomiast zauwazyłam że pojawił mi się galopujacy celulitis na udach....jak sie tego cholerstwa pozbyc? wczesniej nie miałam
![]()
Tym się nie przejmuj. Też tak miałam w pierwszej ciąży, byłam załamana, na szczęście w aptece na uczciwą farmaceutkę trafiłam. Zakupić chciałam coś na to, ale powiedziała, że to nie typowy cellulit (z wyglądu nie widziałam różnicy), tylko woda się zbiera i że po ciąży zniknie i szkoda pieniędzy. Faktycznie tak się stało, a był megaśny. Teraz też mam trochę, ale myślę, że to właśnie ta woda.