Zazuu
Fanka BB :)
Ojj nie wiadomo jak to będzie. Miesiączkę mam dostać dopiero 14.02. Ciężko jest wytrzymać do dnia miesiączki.![]()
Ile trwa Twoja faza lutealna, że do miesiączki jeszcze 9 dni a Ty już jesteś ponad tydzień po owulacji?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ojj nie wiadomo jak to będzie. Miesiączkę mam dostać dopiero 14.02. Ciężko jest wytrzymać do dnia miesiączki.![]()
Cykle mam 29 dni. Owulacja była w 13 dniu cyklu.Ile trwa Twoja faza lutealna, że do miesiączki jeszcze 9 dni a Ty już jesteś ponad tydzień po owulacji?
Cykle mam 29 dni. Owulacja była w 13 dniu cyklu.
No tak, jeśli owulację miałam sobota może niedziela to i tak minął dopiero tydzień. Więc test nie wyjdzie pozytywny.Podejrzanie długa ta faza lutealna. W zasadzie na granicy normy. Bardzo możliwe, że owulacja jednak jest kilka dni później.
Jeśli Twoje objawy były zagnieżdżeniem test będzie pozytywny już jutro więc nie musisz czekać do okresu. Zresztą przy takiej długiej drugiej fazie cyklu nigdy nie musisz czekać do okresu bo już po 14 dniach od owulacji (nie tej domniemanej tylko takiej pewnej na 100%) test jest w 100% wiarygodny
No tak, jeśli owulację miałam sobota może niedziela to i tak minął dopiero tydzień. Więc test nie wyjdzie pozytywny.
Jaki robiła Pani test ciążowy? Ja w domu mam pink o czułości 10mlu i pretest o czułości 20ml.Test wyjdzie pozytywny 2 dni po zagnieżdżeniu. Jeśli było w sobotę to w poniedziałek bedzie pozytywny. Ja mialam pozytywny test 9 dni po owulacji![]()
Jaki robiła Pani test ciążowy? Ja w domu mam pink o czułości 10mlu i pretest o czułości 20ml.
Mam pink ale płytkowy. Jutro rano zrobię test z porannego moczu, zobaczymy.Jeśli jest ciąża to każdy test ją pokaże. I mówię to z doświadczenia. Za mną miliony testów. Pink jeśli strumieniowy jest dla mnie najbardziej wiarygodny bo najrzadziej ma fałszywe kreski
A ile była Pani przed miesiączką jak test był pozytywny?Test wyjdzie pozytywny 2 dni po zagnieżdżeniu. Jeśli było w sobotę to w poniedziałek bedzie pozytywny. Ja mialam pozytywny test 9 dni po owulacji![]()
A ile była Pani przed miesiączką jak test był pozytywny?