reklama

Zagnieżdżenie?

Tu się nie do końca zgodzę z Tobą, bo

a tu się z Tobą nie zgodzę, ja w grudniu dosłownie miałam objawy jak do okresu czyli ból podbrzusza i ból w lędźwiach tak jak miałam standardowo przy okresie + to co opisuje autorka, ale miesiączka nie przyszła, więc wiedziałam, że było to zagnieżdżanie co potwierdził ginekolog.
Każdy organizm jest inny. Ja osobiście nie odczułam żadnego bólu i plamien przy zagnieżdżeniu. Brzuch bolał mnie jak na @ dłuższy czas, a że cykle dłuuugie to byłam pewna, że to zbliżającą się miesiączka. Gdyby nie koleżanka, to nawet bym testu nie zrobiła bo moje cykle nawet i wynosiły 40 dni. Chyba bym się skapneła, że to ciąża jak bym w drugim miesiącu okresu nie dostała 🤣

reklama
Po co ta dyskusja? Autorkę bolało i w ciąży nie jest póki co. A nawet średnio inteligentny lekrz z portalu abc zdrowie powie, że 2 dni po zagnieżdżeniu beta jest już wykrywana. Zatem cokolwiek bolało autorkę nie było związane z zagnieżdżeniem. To nie znaczy że do zagnieżdżenia nie dojdzie. To znaczy, że ten ból nie miał z nim nic wspólnego

Niestety moje najbliższe pracuje we wtorki i w czwartki od 7 do 10 a oddalone ode mnie 20km codziennie ale od 7 do 11. :/
Ja bym poczekała do dnia @. Możliwe że owulacja się przesunęła o dzień czy dwa i test nie wyjdzie pozytywny. Do dnia spodziewanej miesiączki jest szansa, jeśli ona się nie pojawi. Głowa do góry.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry