• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zajęcia dodatkowe w przedszkolu

reklama
Trudno się z tym nie zgodzić, zajęcia dodatkowe w przedszkolu to bardzo fajna sprawa dla każdego dziecka, potem samo wybierze sobie które z tych zajęć najbardziej mu odpowiadają i sprawiają radość. Na pewno taniec i rytmika oraz u nas jest to również angielski.

ja np. swoją wnuczkę, zapisałam do przedszkola Tequesty w Warszawie, tam są zajęcia takie jak: judgo, zumba, balet, i wiele innych dzieci mają szansę od najmłodszego uczyć się rytmu ;)

W sumie w kwestii rozwijania swoich pasji to mozna również zainteresować się graniem na instrumencie, dzieci zazwyczaj lubią takie rzeczy, a może w którymś rozbudzi się właśnie owa pasja? Ja moge podsunąć szkołe muzyczna na Mieszka I-ego w Szczecinie, tą przy Colegium Balticum

reklama
A co sądzicie o angielskim dla dziecka? Mam zamiar zapisać malucha do profilingua na disney english, bo wygląda to bardzo obiecująco, ale szukam dodatkowych opinii :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry