• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajęcia sportowe dla ciężarnych..

reklama
Pytałam dzisiaj gina o basen. Powiedział że spokojnie mogę chodzić na basen, ale ustrzegł mnie że kobiety w ciąży są bardziej podatne na infekcje więc muszę się liczyć że np mogę się zarazić grzybicą, ale jeżeli tak by sie stało to nic takiego bo można ją wyleczyć ale wtedy trzeba zrezygnować z basenu. Wiec chyba się przejdę trochę się poruszam!! ;) :) ;) :)

Witajcie
Pytałam się mojego lekarza o basen i powiedział, żeby absolutnie nie wybierać basenu niechlorowanego, bo można złapać np. rzęsistka, chlamydią albo inne paskudztwo, a to o wiele gorsze od grzybicy

Mała_mi dobrze że powiedziałaś, więc trzeba się nad tym zastanowić. Ale z drugiej strony są baseny z niechlorowaną wodą?? Wydaje mi się że teraz to raczej rzadkość!!

Dziewczyny cały czas szukam na necie DVD z ćwiczeuiami dla ciężarnych. Nie umiem nic takiego znaleźć! a książki mnie nie interesują! czy nie spotkałyście sie moze z czymś takim???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry