P
pysia888
Gość
a ja już dni odliczam....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i jest
początkowo była słaba ale potem zrobiła sie wyraźniejsza.Fajnie wyszło bo mąz pojechał z samego rana po test jak ja jeszcze spałam,obudził mnie i zrobiłam.Ale zrobilam nie tylko test,również ogromną niespodziankę mojemu mężowi,bo właśnie tego dnia obchodził swoje urodziny!!Nie docierało to do mnie przez dobry tydzień, dopóki nie zobaczyłam mojej kruszynki na USG
prze-cudowne uczucie i motyle w brzuchu.A tu się zbliża małymi kroczkami 9 tydz,a wraz z nimi mdłości niestety.Gdybym nie zrobiła testu to bym nie wiedziała, że jestem w ciąży.Nie miałam żadnych objawów,do teraz
Ja powoli spadam bo i tak już dużo nabazgrałam.Dziewczyny ale ja nadal jestem z wami i mocniutko trzymam za Was kciuki staraczki, żebyście i Wy dołączyły niebawem do grona początkujących ciężaróweczek