Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hejka
tak,to bedzie nasze 5 dzieckoale ciaza 8 ,bo 3 razy niestety stracilismy nasze malenstwa w 12-13 tygodniu
teraz tez( jak i poprzednia ciaza,ktora w koncu zakonczyla sie sukcesem) bede brac aspiryne ,jak tylko test wyjdzie pozytywnie i miejmy nadzieje,ze wszystko przebiegnie bez komplikacji
pozdrawiam
Agnes oczywiscie kwas foliowy biore juztak wiec zaczal mnie pobolewac brzuch wiec lada dzien przyjdzie @ :/ no nic bedziemy probowac dalej... dobrze ze te proby to sama przyjemnosc heh dla meza tez kupilam jakies witaminki specjalne dla facetow co o tym myslicie?
czarna 2532 mój M też brał witaminki. Kupiłam Salfazin. Chyba trochę pomógł, jestem w 5 tc.
LILITH dzięki słonko. Ja nawet dobrze się czuję. Narazie nie mam mdłości, piersi narazie odpuściły, czasami mnie trochę podnrzusze pobolewa jak na @. Ale już od 2-3 dni czuję się świetnie. Jedno mnie dziwi, że jak narazie nie mam apetytu. I żadnych zachcianek.
Trzymam za ciebie kciukasy... MOOOOCNO!!!! A jak tam u Ciebie?
Anecia nie przejmuj się skarbie. Poród nie jest taki zły. I Mój trwał około 1h. A na następny dzień już nie pamiętałam bólu. Bedzie dobrze.... Kobiety są poprostu do tego stworzone.
anecia @ miałam od 5go... w przyszłym tygodniu chyba plodne mieć będę
Ja tam nie wierzę, że jak nie pójdę do łazienki po stosunku to będę w ciąży czy coś w tym stylu eeeeeee...
A jak idziesz do łazienki to po prsotu większość nasienia wypływa i na polu bitwy zostaje mniej plemniczków
A w staraniach każdy z nich się liczy i jest na wagę złota.

bo gdyby tak faktycznie było to byłaby super metoda anty 

idę do łazienki i po sprawie, chcę ciążę leżę do góry nogami i czekam