reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

kacha nie ma się co zalamywać... ja grzybicę to mam co chwile.. nawet ponad miesiąc temu ją wyleczyłam u ginki, dała zielone światelko na staranka, a tu calkiem niedawno od nowa to samo no ale postanowilam spróbować tantum rosa i jak ręką odjął - kilka irygacji, bodajże 2 czy 3 i przeszło ładnie i mam nadzieję, że nie wróci

reklama
Kacha i Bafinka czy nie jest to dziwne, ze obie nie macie okresu, obie macie grzybice i obie nie wiecie na 100% czy to nie fasolka O Jezusinku ja cos czuje, ze to jednak fasolinka trzymam za Was kciukasy :-):-):-)

u mnie 27dc okresu nima za to sa hektolitry sluzu, latam co 5 min do kibelka ze lzami w oczach, ze to juz @ a i dzisiaj mierzylam tempke w ziapie i mialam 36,8 czyli pod pacha dupa jasiu nie dokladnie.Ogolnie to mam bolesci okresowe i pewnie bedzie ta malpa u mnie i tak, wiec nie nakrecam sie niepotrzebnie. A rteciowe termometry jeszcze maja u mnie w aptece

A tak wracajac do Waszych grzybic to u mnie dzisiaj swedzisko bylo :-(znowu cos sie do mnie chce przypaletac, lyknelam urosept, maznelam clotrimazolum-em i przeszlo na razie...

Mi lekarz zapisal proxacin 500 i globulki na zapalenie bo w wynikach moczu mialam duzo sluzu i bakteri.Mowilam mu ze myslalam ze jestem w ciazy .W ulotce jednych jak i drugich pisza ze nie stosowac w ciazy.Z jednej str mam nadz ze nie jestem bo mogloby to zaszkodzic malenstwu a z dr tak tego pragne

Kacha i Bafinka czy nie jest to dziwne, ze obie nie macie okresu, obie macie grzybice i obie nie wiecie na 100% czy to nie fasolka O Jezusinku ja cos czuje, ze to jednak fasolinka trzymam za Was kciukasy :-):-):-)

u mnie 27dc okresu nima za to sa hektolitry sluzu, latam co 5 min do kibelka ze lzami w oczach, ze to juz @ a i dzisiaj mierzylam tempke w ziapie i mialam 36,8 czyli pod pacha dupa jasiu nie dokladnie.Ogolnie to mam bolesci okresowe i pewnie bedzie ta malpa u mnie i tak, wiec nie nakrecam sie niepotrzebnie. A rteciowe termometry jeszcze maja u mnie w aptece

A tak wracajac do Waszych grzybic to u mnie dzisiaj swedzisko bylo :-(znowu cos sie do mnie chce przypaletac, lyknelam urosept, maznelam clotrimazolum-em i przeszlo na razie...

kochana ja cię nie chcę nakręcaś ale taka ilość śluzu może oznaczać fasolkę, do tego temp też masz dość wysoką a ta grzybica to jakaś plaga chyba:) a może to znaczy że wszystkie jesteśmy zafasolkowane????

O tym samym pomyslalam piszac to powyzej :-) na razie te dolegliwosci juz mi przeszly nic na razie nie swedzi ale sluzu naprawde mam sporo, tylko zeby zaraz znowu nie wyszlo, ze po prostu tak mam :sorry2: jutro rano tez zmierze tempke i zobaczymy

kwiatuszekq moze poczekaj jeszcze i nie bierz tych lekow? Zrob moze jeszcze jeden tescik?

Dziewczyny ja nie wiem jakby sie okazalo, ze wszyskie w ciazy to bylyby jaja normalnie :-D

Witam dziewczynki!

Ale tu dziś dużo nowości i pozytywnych informacji, pozytywnych, bo jest nadzieja i tego życzę. A żeby Was kochane nie nakręcać to powiem, że w pierwszej ciąży miałam grzybicę tuż na początku na pierwszej wizycie u gina:-D także &&&&&&

madrzejczuk
mi też to podejrzanie wygląda, zresztą sama mam duuużo śluzu i temp. rano 37,1 (akurat dziś taka była) a pare dni wstecz równe 37. A co w ogóle już na tym wątku najśmieszniejsz to wczoraj i dziś miałam swędzenie, ale takie ciut, ciut. Kurcze w powietrzy wisi grzybica:-D

kwiatuszekq
popieram madrzejczuk, ja bym się upewniła, a ten lekarz to mógłby pomyśleć skoro okres Ci się spóźnia, że może fasolka jest i dać coś odpowiedniego?

heheh chyba ktos tu wszystkim grzybicze fluidki powysylal hahahaha dawac mi tu jakas ciezarna migusiem ;)))

A tak wogole to gdzie ta nasz mamusia Anecia1111 ? Pewnie nas tylko malpka podczytuje bo maly rozbijnik spokoju jej nie daje ;PP

dobra laseczki lece spac, szybciej zasne szybciej zmierze rano tempke hihihi dobrej nocki Wam zycze ;**

Witam dziewczynki!

Ale tu dziś dużo nowości i pozytywnych informacji, pozytywnych, bo jest nadzieja i tego życzę. A żeby Was kochane nie nakręcać to powiem, że w pierwszej ciąży miałam grzybicę tuż na początku na pierwszej wizycie u gina:-D także &&&&&&

madrzejczuk
mi też to podejrzanie wygląda, zresztą sama mam duuużo śluzu i temp. rano 37,1 (akurat dziś taka była) a pare dni wstecz równe 37. A co w ogóle już na tym wątku najśmieszniejsz to wczoraj i dziś miałam swędzenie, ale takie ciut, ciut. Kurcze w powietrzy wisi grzybica:-D

kwiatuszekq
popieram madrzejczuk, ja bym się upewniła, a ten lekarz to mógłby pomyśleć skoro okres Ci się spóźnia, że może fasolka jest i dać coś odpowiedniego?

Okres mi sie jeszcze nie spoznia dzis mam 22 dzień cyklu i temp 37,1 i duzo sluzu,do miesiaczki 3-4 dni bo cykle 25-26 dniowe ostatnio a do testu to chyba za wczesnie.za bardzo niemam nadziei

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Was dziewczynki!musimy w koncu zafasolkowac!moze nam sie wszystkim udalo.najgorsze ze czlowiek co chwile sie napala.nie chce potem przezywac rozczarowan.dlatego teraz walcze ze soba emocjonalnie-raz wmawiam sobie ze sie udalo a potem wyobrazam sobie ze moze sie nie udalo.siedze na szpilkach.a jak ide do wc i sie podcieram to az strach.ja mam dzis 33 dzien- oby malpa nie przyszla.na razie na okres sie nie czuje. bardzo sie boje.
Mandrzejczuk moze faktycznie dziwny zbieg okolicznosci, ze prawie wszystkie mamy to same objawy i okres sie spoznia.musi nam sie tym razem udac. juz dlugo na to czekalysmy.obserwuj sluz, czy nie ma w nim grudek.temp. tam masz wysoka.
Bafinka bylas u lekarza?co Ci powiedział?

Do góry