Witam Was kobietki.ja mam dzis 35 dzien cyklu.testuje w srode bo we wtorek rano ide do pracy i nie chce wyniku testu przezywac w pracy.Bafinka co do objawow to nie wiem czy to objawy ciazy.czesto sikam ale ja ogolnie to siksa jestem-normalnie w nocy chodze po 4 razy.ale zauwazylam ze w dzien czesciej latam do wc.moze to byc tez skutek infekcji.od 3 dni zasypiam po 22.00 i czesto ziewam ale moze to byc spowodowane, ze na dworze jest troche zimniej i szybciej sie zciemnia.od paru dni wieczorami mnie muli, czasem mam taki odruch wymiotny w srodku, czuje jak mi sie burzy w przelyku w rejonach klatki piersiowej.nie wiem jak to opisac.ale ja mam, tez alergie pokarmowa i mdlosci to ja mam od 2 lat.nie czuje sie tez na okres.jesli chodzi o cycki to zadnej zmiany nie zaobserwowalam- nic nie bola ale przed okresem z reguly mnie bolaly i byly bardziej twarde a teraz raczej miekkie.wiem co czujesz bo moja podswiadomosc coraz czesciej mowi ze mi sie udalo.to juz tak daleko zabrnelo ze jak zobacze jedna kreske to bede miec niezlego dola.boje sie tego. probuje sie przygotowac psychicznie na rozne warianty ale jest to b. trudne.moja psycha juz swiruje.no za pare dni wiele z nas sie dowie co i jak.oby wszystkim nam sie udalo.