Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja na ogol jestem slepy czlowiek, ale jakis tam zarys widze, tak, ze nadzieja jest, a ktory to dzien cyklu? Za 2-3 dni trzeba powtorzyc tescior ;-)
Dziewczyny, a ja dzis w nocy przezylam chwile grozy, myslalam, ze strace moje malenstwo...kolo 1.00 obudzil mnie przeokrotny bol brzucha, tak mnie balolo podbrzusze, ze nie moglam nawet dojsc do lazienki, no bol byl po prostu nie do opisania :-( nie wiedzialam co sie dzieje, bo zarazem chcialo mi sie wymiotowac i na kibelek ale ani jednego nie moglam zrobic ani drugiego i w pewnym momencie zlapaly mnie takie dreszcze ze nie moglam nog utrzymac w bezruchu...maz zrobil mi gorzkiej herbaty i polozylam sie pod kocem przy otwartym balkonie na lozku i jakos mi tak sie polepszylo....myslalam, ze zaraz poronie...jednak wszystko juz jest w porzadku a byly to objawy zatrucia grzybami, bo zrobilam rano gulasz z rozmrozonych grzybow, ktore staly ze 3 dni w lodowce :-( nigdy w zyciu juz nie tkne tego swinstwa, tak sie balam, ze to juz koniec mojej radosci, ale dzis juz czuje sie lepiej...mam tylko nadzieje, ze nie zaszkodzilo to mojej fasoleczce...