reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Bafinko trzymam kciuki! Ja jak zaszłam w ciążę to miałam własnie tempkę między 36,9 a 37,1 wiec mam nadzieję że u Ciebie to właśnie TO :-)

reklama
bafinka moze za wczesnie zrobilas test.narazie temp. masz wysoka wiec trzeba czekac dalej.jak Ci nie wyjdzie w tym cyklu ale ja nadal mam nadzieje ze moze Ci sie udalo, to przynajmniej wiesz ze Twoj organizm zaczyna prawidlowo pracowac.moze jeszcze nic straconego jesli chodzi o ten cykl.trzymam kciuki. ja mam 34 dc, temp. niewiem jaka mam.mysle jednak ze okres dostane 4 stycznia.narazie mnie cycki bola jak zawsze przed okresem.wiec zostaje mi czekanie i wypatrywanie @.

Wszystkiego najlepszego kochane w tym nowym 2011 roku. Życzę duuuuuzo szczęścia, zdrowia i miłości, i spełnienia wszystkich marzeń!(wiecie co mam na myśli) ;-).
Bafinko kochanie, ja przy cyklach 29 dniowych, robiłam test w 31 dniu i pamiętasz wyszedł mi z takim cieniem cienia. Więcjeszcze nie wszystko stracone.
Ja dziś 20dc. I rozpoczęło się czekanie...... @ planowo powinna być 10.01 może się nie pojawi. Znów nadzieja.
A wy dziewczynki jak? Pysia, kwiatuszeq, kacha, Agusia? LILITH a co u Ciebie?dawno sięnie odzywałaś?
Anecia Zdrówka dla Ciebie i Adasia. Buziaczki.

bafinka tempka ladna nadal bol brzucha i cycorkow to akurat nie objaw na fasolke tylko ale ja wierze ze ci sie udalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Agness u mnie rozpoczęty kolejny cykl. Teraz przez 2 cykle będę brała lutkę i zobaczymy co będzie dalej. Lilith się nie odzywa bo trochę przed świętami popsuł jej się laptop:-)

czesc kobietki!zycze wszystkim Szczesliwego Nowego Roku i spelnienia marzen (zwlaszcza tych o II kreskach).
ja mam 35 dc i zaczelam lekko plamic wiec @ sie rozkreca. cycki mnie niezle bola a w nocy bolalo podbrzusze- latalam kilka razy do wc i sprawdzalam czy to juz @.wiec pewnie dzis @ mi sie rozkreci.teraz popatrzylam w swoj wykresik i owulke dobrze czulam, wtedy byl ten mega sluz, duzo sexu bylo, lezenie z nogami do gory tez bylo, a fasolki jak nie ma tak nie ma.nie wiem ile mam sie jeszcze starac zeby zaciazyc.mam juz za soba rok i niecaly miesiac. to juz wesole nie jest.

reklama
kacha10 nie przejmuj się, nie jesteś sama. Ja tez mam za sobą rok starań i dodatkowo poronienie. Ale jestem dobrej myśli, narazie podchodzę do tego na luzie, aż do momentu jak @ przyjdzie, wtedy będzie mega dół.i tak co miesiąc, masakra.

Bafinka głowa do góry. Ja wciążtrzymam!!!!! ;-)

Do góry