reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Powiem tak u mnie bardzo skomplikowana sprawa. Jak odstawiłam to przez 10 miesięcy nie miałam @ byłam u lekarzy i nic nie poradzili. Dopiero ten się dopatrzył że coś jest nie halo i ma podejrzenia że to PCO. Już 2 razy brałam Lutkę na wywołanie a teraz biorę na wyregulowanie. A staramy się od sierpnia 2010 może coś się wystaramy;-). Dodam że badania prolaktyny, estradiolu i FHS mam ok

reklama
Agusia eh ile to trzeba lekarzy wytestowac, żeby się poznać, ktory tak naprawdę najlepszy no ale teraz już wiesz skoro chodziło o taką kwestię to tez nie pierwszy lepszy się na tym wyzna tylko ktoś bardziej konkretny. Mam nadzieję, że Twoje starania na marne nie pójdą i że Ci się uda i zarowno reszcie starającym :-):-)

Uda się nam Wszystkim tylko w swoim czasie:-). Już to mówiłam ale powiem jeszcze raz ten lekarz jest taki fajny że nogi mi same się rozkładają:zawstydzona/y:. To jest mój pierwszy lekarz facet jeżeli chodzi o ginekologa.

Agusia to lekarza wybierałaś pod względem wyglądu czy jego umiejętności? :-)
Ja mialam jedną babkę gina i 3ch facetów ginów.

Agusia czemu fajne?? Kurde nie wiedziałam, ze aż taką radość może sprawiać chodzenie do lekarza, a tym bardziej gina
no jednak może :-)

Bo ten lekarz jest fajny. On sam robi usg, więc po badaniu ginekologicznym ubieram się a on mówi pani się nie ubiera bo ja zaraz panią rozbiorę. Spytał się kiedy mam ślub więc mu powiedziałam a on na to to ja zaplanuje za panią prezent ślubny dla męża:-D. I jak tu nie chodzić z radością do lekarza:-)

reklama
Hihihi, to pięknego masz babiarza z tego Twojego lekarza.... hihihi....
Ja miałam dwóch facetów, a teraz mam babkę. Narazie jestem zadowolona, ale krótko do niej chodzę.

dziewczynki miałyście badaną prolaktynę kiedys, napiszcie mi proszę kiedy (w którym dniu cyklu to się robi)?

Do góry