Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jedyna rzecz jaka zauważyłam to bardzo bardzo biały śluz – prawie jak śnieg:-) wizytę u lekarza mam na czwartek ale chce się dowiedzieć od Was coś więcej – dużo tego w necie, a i jeszcze kłucie jajników – raz jeden raz drugi… bardzo chcemy ale mam świadomość że to nie takie łatwe:-) czy może ktoś wie jak szybko będzie widomo u lekarza, lub z krwi badania np. zrobić:-) na wszelki wypadek:-) Będę bardzo wdzięczna za jakieś informacje J
własnie ze względu na możliwośc "mnogiej owujacji" ( a w następstwie ciązy mnogiej, ktorej nie chiałam) zalecił krótką wstrzemięźliwość dotyczącą zapłodnieniaWitajcie...
ja odstawiam tabletki w najbliższy piątek (tzn. kończę opakowanie). I dajemy na luz z nadzieją, że dane nam będzie zostać rodzicami po raz drugi. Przyznam, że im szybciej tym lepiej![]()
Moja gin pozwoliła zacząć starania zaraz po odstawieniu. Opinie są różne - odczerkać cykl, dwa, pół roku... ja zaufałam mojej gin przy pierwszej ciąży, to zaufam i teraz.
Ostrzegła mnie, że pierwsze cykle mogą być bezowulacyjne, albo wręcz przeciwnie - mega owulacyje jeśli tak można to powiedzieć... nie ma zasady, bo każda kobieta jest inna.
W każdym razie po odstawieniu, bardziej lub mniej intensywnie zaczynamy starania o maluszka. Mam nadzieję, że w 2010 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami po raz drugi![]()