• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Cześć dziewczynki. Melduję że mam dziś 1 dc. Zaczynam od początku,ale z całkowicie innym nastawieniem i podejściem. Choć strasznie mnie brzuch boli, a tonie jest miłe, ale cóż, widać tak musi być.
Pysia cieszę się że chociażtobie testy pomogły. Mi jak narazie nie pomagają. Trudno.
Kwiatuszek właśnie gdzie się podziewałaś?
Buźka dla was wszystkich.

czesc wszystkim. ja dzis mam 4 dc i bylam rano na badaniu pozostalych hormonow.w poniedzialek popoludniu bede miec wyniki.a zaraz ide do pracy.nie chce mi sie nic.
Agness fajnie ze zmienilo Ci sie nastawienie.oby tak dalej. Moja lekarka nie wplywa tak na mnie podbudowujaco- jak mi ostatnio rzucila haslem zaplodnienie in vitro (chodzilo jej ze jak ze mna bedzie wszystko ok i nie bede ciazyc dalej to wtedy zebym dlugo sie nie zastanawiala) to troche sie przerazilam.ja zaczynam sie przygotowywac psychicznie i fizycznie do badania droznosci jajowodow.moze jak wszystkie badania pokaza ze ze mna jest ok to wyluzuje.mi w sumie testy owulacyjne pokazywaly prawde ale i tak nie zaciazylam wiec nie ma co na nie kasy wydawac, tylko sie bzykac.ja juz czekam na koniec okresu zeby bzyknac sie z moim m dla przyjemnosci.
Kwiatuszek witaj, fajnie ze wypoczelas.

AGNES kochana dobrze, ze chociaz @ przyszla to mozesz rozpoczac nowy cykl i nowe nadzieje. Ciesze sie, ze ruszasz z takim pozytywnym nastawieniem. Kciukasy trzymam mocno

Czesc kobietki! U mnie dzis 18dc. Wczoraj mialam od rana klucie w podbrzuszu i jadlam tez caly dzien bez opamietania :) Poza tym czekanie i wypatrywanie. Ten suwaczek tak wolno sie rusza :-(

kacha Tak, moje nastawienie jak narazie jest ok. Moja lekarka może dlatego tak dobrze na mnie działa, ponieważjest młoda i ma fajne nowoczesne podejście, a poza tym ma na imię tak jak moja przyjaciółka i też pewnie mato jakieś znaczenie.
Nie martw się kochana na zapas, wynika zperwnością będą dobre, może nie będzieszmusiała tej drożności robić. Ja też jak wróciłam od lekarki, i jak i jak dowiedziałam się że mam nie łykać lekarstw, to takmi napięcie puściło, że nie dałam mężowi iść grzecznie spać ;-)
pysia Dzięki za kciuki, mam nadzieję żemi to podejście nie przejdzie - jak narazie się nie zmienia. A ty jak się czujesz?
kwiatuszek wiesz, że jak się uważa i nie stara, to lubi się "przykleić"... ???
lazurowe_wybrzeże wolono leci, ale nie martw się zanim sie obejrzysz nadejdzie ten dzień i zobaczysz dwie krechy.

Ja dziśjestem strasznie zmęczona po pracy, cieszę się że jutro sobota. Będę się byczyć.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry