Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej. 13 czerwca mialam dostac okres, ale nei dostałam (bez tabletek miałam strasznie nieregulanrne okresy) a test był negatywny, 17 poszłam do gin usg nic nie pokazało. Ale intuicja robi swoje i 18 zrobilam test ponownie (lekko rózowy) i 19 z krwi no i już nie było wątpliwościHej Pysia to naprawde baaaaaardzo szybko zafasolkowalas :-) po odstawieniu serdecznie gratuluje. A mozesz powiedziec kiedy zaczely sie pierwsze objawy i jakie. Bo ja sie strasznie nakrecilam i wariuje okropnie jesli chodzi o fasolke no i oczywiscie doszukuje sie juz objawowa to dopiero 20 dni po odstawieniu. czyli wiadomo za wczesnie
![]()
pozdrawiam serdecznie
No ta nasza intuicja potrafi zrobic swojehej. 13 czerwca mialam dostac okres, ale nei dostałam (bez tabletek miałam strasznie nieregulanrne okresy) a test był negatywny, 17 poszłam do gin usg nic nie pokazało. Ale intuicja robi swoje i 18 zrobilam test ponownie (lekko rózowy) i 19 z krwi no i już nie było wątpliwości. Potem sobie uświadomiłam, że bardzo bolały mie piersi, był jeden dzień że wydzielina była taka brązowa, zaczęły się dziwne sny i sikanie, ale to jak się porzadnie zastanowiłam, bo tka to raczej tylko w głowie mi siedziało
![]()
No ja tez takie objawy zauwazylam u siebie do tego jeszcze ten moj brzuch eh lepiej dam sobie na luz bo zwariuje
Wszystkiego dobrego:-)

), ale tak dawno nie byłam 'bezpigułkowa' że nie pamiętam czy kiedyś coś takiego miałam. Potem parę dni później jakieś mega wrażliwe sutki przez raptem 1 dzień... a teraz spokój.

;-)Lea28 ja miałam dziwne pobolewanie w dole brzucha między 10 a 12 dc (może to owu była??), ale tak dawno nie byłam 'bezpigułkowa' że nie pamiętam czy kiedyś coś takiego miałam. Potem parę dni później jakieś mega wrażliwe sutki przez raptem 1 dzień... a teraz spokój.
Mam straszne bulgotanie i wzdęty brzuch prawie codziennie i wkurza mnie to bardzo.
Ogólnie mam odczucie kotłowania się w ograniźmie... przy pigułach w ogóle się do mnie nie 'odzywało'
Niech ta @ przyjdzie o czasie, bo będę się wkurzać
Co do staranek, to my w tym miesiący już chyba 3-krotnie średnią miesięczną przkroczyliśmy;-)
hmmm dlugo a dzisiaj cisza spokoj brzuch normalny (22 dc) czasami zakluje ale pewnie sie zbliza @ czyli pozostaje czekanie na wredote :-( Staranka byly oczywiscie w tych dniach 
chup czyli to samo co u mnie i te bulgotki i bole to mi sie tez wydaje wlasnie ze to owu byla ja to mialam od 11 do 18 dchmmm dlugo a dzisiaj cisza spokoj brzuch normalny (22 dc) czasami zakluje ale pewnie sie zbliza @ czyli pozostaje czekanie na wredote :-( Staranka byly oczywiscie w tych dniach
Ty zdaje sie troszke wczesniej powinnas dostac @ 3mam kciuki zeby nie przyszla ta zaraza i zeby fasolka sie rozpychala juz![]()
pozdrawiam

Lea to by było zbyt piękne, żeby było prawdziwe...![]()
Szczerze mówiąc nie przyjmuję nawet takiej opcji do wiadomości - czekam na tę paskudniastę (ale jeszcze tym razem nie znienawidzoną) @
a ja od dzisiaj rana humor do d...y wszyscy mnie wkurzaja w dodatku nie moglam spac cala noc , cyce jak donice bola jak nie wiem e tam @ zbliza sie wielkim krokami cholera no 

hej jestem tu nowa ale bardzo podoba mi sie to forum mam podobne objawy do chup ale ludze sie ze to ciaza skonczylam cilest miesiac temu tak bardzo chcemy 2 dzidzi ze sama niwiem czy to ciaza czy@
nic sie nie dzieje od czasu do czasu brzuch mnie zakluje tak jak na @ takze pozostaje czekanie zobaczymy co bedzie