• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
dzieki ...heh do ginekologa w Uk sie dostac to juz musi byc powazny wypadek, jesli juz to tylko z polozna albo jakas pielegniarka ktora jest w tym temacie szkolona ale one tez nic nigdy nie wiedza ..:/ zobacze poczekam jeszcze kilka dni i najwyzej zrobie badanie krwi?!

na proźbę Agusi jestem:) myślałam że już zapomniałyscie o mnie.. a u mnie już 23tc przedstawiam Gabrielka Zobacz załącznik 353868
ogólnie czuje sie dobrze choć mam problemy ze skurczami leżałam nawet w szpitalu ale już jest lepiej.. choć brzuch mi sie nadal napina i ciągną mnie wiązadła macicy ale poza tym czuje się bardzo dobrze mały kopie jak szalony aż czasami mam dość:) waży już 50dag i ma 25cm już miemogę się doczekać aż wezmę go w ramiona mój m jest wniebowzięty:)

kobietki przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~` i nadal trzymam kciuki wierze że w końcu i każdej z was się uda:)

a wiecie co u kachy?? dawno jej tu nie było..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry