mandrzejczuk
Fanka BB :)
no to ja ci niestety nie poradze nic, bo sie nie znam na tych temperaturkach i nie mierze ich, bo wystarzy ze organizm lekko oslabiony przeziebieniem i temp. od razu inna, wiec to nie na moje nerwy jest
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziewczyny mam pytanie9( zadalam je juz na innym forum ale nikt nie potrafi mi odpowiedziec) bralam przez prawie 4 lata tabletki i w pierwszych czterech cyklach moja nizsza temp to 36,3 max a teraz od poczatku 36,6 nie wiem co myslec czytalam ze za niska temp 1 fazy moze swiadczyc o braku owu a i po raz pierwszy po odstawieniu tabsow mialam normalny okres (tzn bez przerwy ) co myslicie spotkalyscie sie z tym kiedys???

Sprawa 1. nikt Ci nie odpowie na to pytanie bo temperatura jest u każdej kobiety inna - jedne mają niższą temperaturę ciała - u mnie 36,6 to stan podgorączkowy a 36,0 to norma a u innej 36,8 będzie normą.dziewczyny mam pytanie9( zadalam je juz na innym forum ale nikt nie potrafi mi odpowiedziec) bralam przez prawie 4 lata tabletki i w pierwszych czterech cyklach moja nizsza temp to 36,3 max a teraz od poczatku 36,6 nie wiem co myslec czytalam ze za niska temp 1 fazy moze swiadczyc o braku owu a i po raz pierwszy po odstawieniu tabsow mialam normalny okres (tzn bez przerwy ) co myslicie spotkalyscie sie z tym kiedys???

Moim zdaniem - jak już pisałam wyżej - po takim czasie brania tabletek powinno się poczekać. Jako farmaceutka znam stronę skutkową brania tego typu leków przez długi okres czasu i nie jest on pozytywny. Wg mnie rok czasu to min żeby organizm doszedł do siebie po szoku odstawienia. Oczywiście możesz zacząć starania zaraz po odstawieniu i nic dziecku nie będzie ale ciąża dla organizmu po odstawieniu 4 letnich tabsów może mieć jeszcze gorszy wpływ i wywołać totalną huśtawkę hormonalną z którą możesz sobie nie poradzić. Ja po trzech latach brania tabletek zrobiłam sobie 2,5 letnią przerwę - po 8 miesiącach organizm się zbuntował i miałam jazdy że szok - z tego wszystkiego chciałam wrócić do tabletek - dopiero po półtora roku organizm się unormował na tyle że mogłam normalnie funkcjonować. Też robiłam przerwy miesięczne co rok.Dziewczyny mam pytanie tabletki biore juz 4 lata z małymi 2-3 miesiecznymi przerwami co poltora roku.Własnie odstawilam tabletki po 7 dniowej przerwie nie zaczynalam nastepnego opakowania teraz bede czekała az moj organizm troche odreaguje i z mezem chcemy sie starac o bobaska czy 5 miesiecy po odstawieniu tabletek jest wystarczajace?Chc zeby moj bobasek byl zrowiutki i czy branie tabletek moze miec jakis wpływ na jego zdrowie?Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona i razem bedziemy wyczekiwac fasolek
Moim zdaniem myślenie cały czas o ciąży to nie jest najlepszy pomysł przeważnie im bardziej sie pragnie tym trudniej zajść w ciąze ,wiem to z własnego doświadczenia. Mam już dwójke dzieci ale z mężem staraliśmy sie o trzecie,w grudniu 2008 roku odstawiłam tabletki antykoncepcyjne które brałam 5 lat. I od tego czasu każdy następny miesiąc był dla mnie straszny.non stop myślałam o ciązy,w pewnym czasie zauważyłam ze ja sobie nie które objawy ciąży wmawiam,nastawiałam sie ze nosze w sobie fasolke do czasu kiedy dostawałam okres,gdy już pojawiła sie miesiączka byłam strasznie zawiedziona i było mi bardzo przykro,i tak z miesiąca na miesiąc.tak sie działo do pazdziernika 2009,gdzie powiedziałam sobie dośćprzestałam non stop o tym myśleć powiedziałam sobie co będzie to będzie,wszystko jest nam z góry pisane. 2,stycznia 2010 okazało sie ze jestem z ciąży,jastem taka szcześliwa ze popłakałam sie ze szczęścia.