mandrzejczuk
Fanka BB :)
a u mnie kolejny miesiac do du*** cykle mi sie wydluzyly i owulacja przesunela sie dalej niz myslalam...ale w tym miesiacu postanowione: mniej pracy, a wiecej czasu na przytulanka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Więc jak widać wcale po tabsach nie jest trudno zajść tylko trzeba to robić rozsądnie ;-) I na prawdę Dziewczynki nie myślcie o ciąży tylko kochajcie się spontanicznie, wtedy kiedy macie ochotę i obserwujcie swój organizm. Ja jeszcze po odstawieniu zaczęłam mierzyć temperaturę żeby mniej więcej wiedzieć kiedy mam owulację, bo nie zawsze "zewnętrzne objawy" są pewne - przynajmniej ja tak nie miałam. I na prawdę wszystko będzie dobrze!!! No i dbajcie o siebie, bo przed ciążą jest to równie ważne jak w ciąży! Życzę owocnych starań, a za mnie trzymajcie kciuki żebym się doturlała do sierpnia :-)