• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

oj krysiulek, coś się stało czy jakiś taki dzień po prostu ?

w Warszawie tak brzydka pogoda dzisiaj , aż nic się nie chce, rano tylko wypiłam zioła Szczęśliwa Ciąża, zrobiłam małe zakupy, musiałam omegamed dokupić i zaległam na kanapie i chyba już tu zostanę

reklama
Ja też piję Relaks i Przyjemność opinia moja jest o tych ziołach na libido jak na razie pozytywna i mam nadzieję, że tak jak pisze producent dodatkowo zwiększają płodność więc dziś znów <3 i zobzaczymy jak pójdzie , ale one rzeczywiście rozluźniają i przy stresie jaki teraz mam a wpracy pomagaja si eodprężyc wieczorem - więc choćby z tego powodu polecam :)

do mnie jeszcze nie doszła puszka z relaks i Przyjemność więc się nie podzielę opinią ;)

ja już mam jesienna chandrę, nie przechodzi mi , nawet ciasto wczoraj nie pomogło, ehhh nie lubię takiej pogody

Agusia moj tez dusil poduszka dziewczynke w przedszkolu,widze ze dzieci w tym wieku maja glupie pomysly.moj ostatnio wlacza nam piekarnik.daje autko do mikrofali i ja puszcza. Ja juz wczoraj mialam zalamke ze rozne sposoby wykorzystalam zeby sie sluchal a tu nic niedziala.rece mi opadaja.w pon.idzie do przedsz.po 1,5 tyg.przerwie i az sie boje.pewnie przy odbieraniu go naslucham sie o jego nieciekawym zachowaniu.

Krysiulek my przy dzieciach nie oglądamy filmów. Marta ogląda bajki z nami, ale w Reksiu czy Pszczółce Maii oraz Smerfach nie ma takich scen.

Byłam dzisiaj na usg tarczycy ni w ząb nie rozumiem opisu tego usg. Gdzie mogę znaleźć interpretację usg tarczycy?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry