mandrzejczuk
Fanka BB :)
Czaruj kobieto, odprawiaj czarna magie czy inne szabaty nie wiem ale aby te fluidki w końcu do mnie dotarły a nie omijaja mnie z daleka :-( kurde teraz obieram inna taktyke, skoro przez te 7 miesiecy ksiazkowa metoda przytulankami co 2 dni nic nie wystrugalismy to piernicze teraz bedzie codziennie
nie wiem jak moja kondycha to zniesie ale chocbym miala sapac i dyszec z wykonczenia to musze w koncu sie doczekac. Skoro co 2 dni nie zalapuje to jak bedziemy codziennie teges-szmeges to kurde blaszka musi w ktorys dzien zaskoczyc 

nie wiem jak moja kondycha to zniesie ale chocbym miala sapac i dyszec z wykonczenia to musze w koncu sie doczekac. Skoro co 2 dni nie zalapuje to jak bedziemy codziennie teges-szmeges to kurde blaszka musi w ktorys dzien zaskoczyc 

juz sie nalykalam uroseptu, zaaplikowalam Clotrimazolum i zaraz wypije zurawinke...mam nadzieje, ze to tylko chwilowy nawrot...kurde tak czulam, ze te siedzenie przy otwartym oknie sie skonczy. Czy wy tez jestescie takie wrazliwe? Ja od kad zlapalam tego wirusa to co jakis czas non stop do mnie powraca :-( To jest najgorsza dolegliwosc jaka moze byc, juz bym wolala bol glowy czy brzucha, ale nie toooo....