naprawdę super ten wozek. i rzeczywiscie okazyjnie kupiony. ja tez się rozglądałam za uzywanym na allegro, ale one od razu jak sie pojawiały to wieleu chętnych miały i cena 1500 w czasie trwania aukcji a konczyła sie nie rzadko na wyższej. oczywiście sznase na wygranie takiej aukcji nawet ze snajperem był zerowe.
no i mam mikado. tez go sie łątwo prowadzi, jedna reka - ogolnie ok jest, ale juz pisałam, ze twarde to pieruństwo jak byk.tzn to przednie kółko. i będę pisała pismo do sklepu.
no i mam mikado. tez go sie łątwo prowadzi, jedna reka - ogolnie ok jest, ale juz pisałam, ze twarde to pieruństwo jak byk.tzn to przednie kółko. i będę pisała pismo do sklepu.
, gondolka jest duża, a wózek choć cieżki to nie czuć tego wcale podczas prowadzenia. Wczoraj wmanewrowałam go do pokoju w miejsce, gdzie miescił się na styk (musiałam odwrócić o 90 stopni w stosunku do drzwi), poza tym mieści sie do naszej windy, która po remoncie jest naprawdę niewielka... No i w koszu pod spodem można przewozić ciężary
). jest wysoka, dzięki czemu nie muszę specjalnie się pochylać po malucha.
Maz juz podkleil kawalki filcu w miejscu zaczepiania gondoli o stelaz, ale niewiele to pomoglo :-(
na te małe kręgosłupiki? najprędzej jak mała skończy rok, będzie już dobrze siedzieć.