Ja dzisiaj też byłam na zakupach bo nie mam koszulek i zamiast tego to zaopatrzyłam sie w H&M w sukienkę i spodnie lniane po 7 funcików a na Ebayu mąż mi zalicytował 2 koszulki. Wieczorem chce jeszcze podjechać do 2 sklepów bo chciałabym tunike jakąś.:-)
reklama
Fiolka_130
Fanka BB :)
Madlen boskie ubranka :-) kombinezon słodziutki ;-)
LilithGoth
Mam taki sam kombinezon jeszcze po Alanku 
bulkasia ja ten kombinezon dostałam w spadku po chrześnicy męża co mieszka w Irlandii jak na tamta pogode to wystarczyl... Ja sie zastanawiam czy w Polsce starczy... Na razie musi a jak bedzie znowu sroga zima to dokupie jak juz zaczniemy na spacery wychodzic 
LilithGoth
taki kombinezon typowo zimowy to od razu trzeba bedzie kupić...bo przeciesz jakos ze szpitala trzeba wyjść a taki futrzak jak ten to zbytnio w grudniu nie ogrzeje. Ja ten kombinezon używałam jesienią. Bo on nie jest aż tak bardzo ciepły. Pamiętaj też ze taki noworodek miał cały czas ciepełko w brzuszku i dla niego taka nagła zmiana temperatury to mały szok a w gudniu to raczej ciepło nie jest i nie przewidzisz pogody ...wiec radze od razu jeszcze przed porodm zainwestować w porządny zimowy kombinezon nawet użwany ale cieplutki.
reklama
Kobitki... wystawiłam nowe ubranka dla niemowlaczków. Może ktoś będzie zainteresowany. Mam słodkie pajacyki akurat na zimę
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Zapraszam też na inne moje aukcje.
Zapraszam też na inne moje aukcje.
Podziel się: