reklama
Fiolka_130
Fanka BB :)
Ja obkupiłam się w rossmann'ie i empiku
kupiliśmy W oczekiwaniu na dziecko. Dziennik - Murkoff Heidi, Mazel Sharon za 33,49 zł | empik.com nareszcie jestem zadowolona :grin:
i coś dla taty Super tata - Bean Shawn za 32,49 zł | empik.com
kupiliśmy W oczekiwaniu na dziecko. Dziennik - Murkoff Heidi, Mazel Sharon za 33,49 zł | empik.com nareszcie jestem zadowolona :grin:
i coś dla taty Super tata - Bean Shawn za 32,49 zł | empik.com
sami
Fiolka ale ladne bluzeczki
ja w przyszlym tygodniu jade do gina to zahacze o sklep ciazowy :-)
tez mam ksiazke w Oczekiwaniu na dziecko z poprzedniej ciazy, czesto do niej zagladam
w zabobony tez nie wierze ale narazie nic nie kupuje bo jak sie okaze ze w brzuszku rosnie chlopczyk to mam cala wyprawke po synku choc napewno sie skusze i kupie tez nowe ubranka

tez mam ksiazke w Oczekiwaniu na dziecko z poprzedniej ciazy, czesto do niej zagladam
w zabobony tez nie wierze ale narazie nic nie kupuje bo jak sie okaze ze w brzuszku rosnie chlopczyk to mam cala wyprawke po synku choc napewno sie skusze i kupie tez nowe ubranka

Fiolka_130
Kojec Motherhood - poduszka dla kobiet w ciąży | Motherhood.pl planuję kupić co sądzicie o tym ?
Trochę dużo kasy ale czytałam pozytywne opinie a ja już spać nie daję rady muszę mieć poduchę między nogami
Trochę dużo kasy ale czytałam pozytywne opinie a ja już spać nie daję rady muszę mieć poduchę między nogami
fiolka- powiem Ci ze tez patrzylam na ta poduche, mi tez juz niewygodnie spac, wierce sie z lewego boku na prawy, bo co chwila mnie kosci bola od takiego spania byleby nie na brzuchu. Ale raczej nie zainwestuje w taka poduche. Ostatnio wzielam druga koldre i po prostu zwinelam ja w rulon i tak sobie ja uloze w podobny sposob jak fasolka i nawet wygodnie sie spi 

A ja zainwestowałam w tą poduchę i jestem zadowolona. Jedyny minus to to, że na siku w nocy się z niej trudno wygrzebać, ale to kwestia wprawy i przywyczajenia
fakt, że biodro i bark nadal bolą jak za długo śpię na jednym boku, ale ogólnie jest wygodna, no i przyda się później dla malucha, także ja polecam 
Fiolka_130
Jednak zainwestuję w poduchę 
A tymczasem dziś miałam udane zakupki.
Kupiłam kosmetyki, to mysło z ziaji oliwkowe co polceacie
Maść, z wyciągu z lisci czerwonych winogron do wzmocnienia żył na nogach,
Herbatkę rooibos
Szorty takie jak na pierwszym obrazku z H&M iButik.pl - Szorty (H & M) - Spodenki
spódnica, Niebieski - ORSAY Shop - shopping around the clock spódniczkę
plus podobną tylko kwiecistą różową w House :-)
jedynie bluzek nie było
A tymczasem dziś miałam udane zakupki.
Kupiłam kosmetyki, to mysło z ziaji oliwkowe co polceacie
Maść, z wyciągu z lisci czerwonych winogron do wzmocnienia żył na nogach,
Herbatkę rooibos
Szorty takie jak na pierwszym obrazku z H&M iButik.pl - Szorty (H & M) - Spodenki
spódnica, Niebieski - ORSAY Shop - shopping around the clock spódniczkę
plus podobną tylko kwiecistą różową w House :-)
jedynie bluzek nie było
Ostatnia edycja:
Ja w pierwszej ciąży żałowałam, że nie kupiłam tej poduchy, na koniec było mi tak ciężko, ale uznałam, że zanim przyjdzie to już będę po ciąży. Niestety moja ciąża trwała zaskakująco długo
później taka poducha przydaje się przy dziecku, kiedy uczy sie siadać. Można ją spokojnie położyć za plecami dziecka żeby w razie wywrotki miało miękko. Aha i jeszcze jak już główka bedzie sztywna można kłaść na nią na brzuszku dzieciątko. Zastosowań jest pełno więc ja chyba tym razem też ją sobie kupię ale może jeszcze nie teraz :-)
A dziś kupiłam krem do opuchniętych nóg Bielendy, któraś z was go polecała. Właśnie czuję jak mi nogi sie rozprężają i czuje niesamowity delikatny chłodek od mentolu. Po pierwszym użyciu powiem że jest rewelacyjny, jak dalej będzie to zobaczymy.

A dziś kupiłam krem do opuchniętych nóg Bielendy, któraś z was go polecała. Właśnie czuję jak mi nogi sie rozprężają i czuje niesamowity delikatny chłodek od mentolu. Po pierwszym użyciu powiem że jest rewelacyjny, jak dalej będzie to zobaczymy.
Fiolka_130
Zamówiłam poduchę 
reklama
Fiolka_130
I znów ja ;-)
http://img202.imageshack.us/img202/3089/p6230725.jpg
http://img202.imageshack.us/img202/3089/p6230725.jpg
Podziel się: