reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Spójrzcie jaki świetny dywan, pokazywali dopiero w DDTvn a dla chłopców miasteczko z ulicami, boiskiem itd, który jest o niebo lepszy niż te dostępne u nas w sklepach.
Kids Bedding Childrens Furniture Decor Baby Bedding Baby Decor Wall Art Toddler Bedding Sets & Baby Bedding Sets Kids Gifts

A tu podpatrzcie jakie place zabaw i pokoje dziecięce:szok: ale to przedszkole w bieli chyba nie bardzo:baffled:
http://pracowniak.wordpress.com/cat...ojects-for-children/wnetrza-interiors/page/3/

Agrafka Asia pije głównie ze szklanki, ale lubi też ten bidon od Etny
5901130015382_00.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
U nas to jest tak ze:
*mleko poranne no i czasem na wieczór jest z flachy.....:baffled: moze nie z winy Marcela tylko z mojego przyzwyczajenie bo on jest taki ze w czym mu dam to wypije. Czas by to zmienić.....
* napoje w domu pija na zmiane jak się nawinie - zwykły kubek [młody nie rozlewa nawet jak ma po sam brzeg] lub z butelki z dziubkiem - tu już więcej korzystamy z niej na wyjścia. Nie kupuje specjalnych bidonów, są to zazwyczaj butelki po kubuś play, wodzie małej mineralnej itp.

Kuba w domu pije ze zwyklego kubka, ma taki swoj mniejszy niż nasze:tak:
A jak gdzies sie wybieramy to z takiego:

http://www.amazon.co.uk/Philips-SCF...BTY2/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1324384071&sr=8-6

agrafka sliczne ubranka dla Ali;-)

U nas teraz bedzie wyprzedaż w Next-cie:-):tak:
wczoraj przyszla mi wiadomość na pocztę, że na necie mozna juz zamaiwac w czwartek popoludniu :) ciesze sie jak dziecko:-D
Musze obkupić Mlodego i siebie...;-)

Ciesze się z tych ubranek, bo Ala ma teraz jakoś mało a naprawdę trudno jest kupić coś fajnego i wygodnego.
Nie mówię już o tym, że pod domu strasznie się brudzi i powinnam jej nakupić ubrań na ciuchach ale nie mam tu w okolicy żadnego fajnego ciucha.

ja tez zawsze cieszę się z ubranek jak kupię Kubusiowi:-D
teraz wlasnie musze mu kupic ze dwie pary spodni dresowych po domu i jakies bluzki z dlugim:tak: Na przecenach w Next-cie naprawde sie oplaca:tak: a sobie tylko ciazowe:-)

agrafko to mialas szczescie z kurierem bo my na klocki czekalismy ponad tydzien czasu, podobno z bydgoszczy od kuriera do bazy w bydgoszczy szla dwa dni a ptem to juz tez wolno.
w
pt albo i wczesniej wplacilismy za przesylkę tablicy magnetycznej a wyslac mają dopiero w tą srodę a kiedy przyjdzie to nie wiem, wątpię ze przed swiętami bedzie.

pOLA zazdroszcze nexta, u nas w w w-wie jeden ale ceny z kosmosu mieli i oczywiscie marny wybor bo sklep mały, teraz juz zamknęli. Ja choruję na nextowe rzeczy do pokoju dziecięcego, jest na stronie pokazany pokoj z koparką i bardzo chcialabym te wszystkie poleczki, komodki, pudełeczka, kinkiety itd pokupowac małemu. Poza tym nawet w pl jak są przeceny i pisze ze do 70% to cięzko jest cos kupic za 10% taniej bo rzeczy z 70% rabatem jeszcze nie widzialam. W pl promocje są oszukane a i tak ludzie rzucają sie na nie. W UK to dopiero macie szał i wszystko za małe pieniązki mozecie kupic.
Ja juz sie pytalam kolegi czy bedzie a Angli bo chcialabym cos kupic malemu do pokoiku ale niestety nie ma mi kto przywieźć :(

jak kiedys pojade samochodem do Polski to dam Ci znać :-)
a ten pokoj z koparka cudo, racja:tak:
Ja tam bardziej "choruje" na ubrania ale kilka reczy do domu też mamy, np. chodniczek i ława w salonie, reczniki, posciel :) teraz chcemy Kubie kupic lozko

reklama
Do góry