reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Masz już je? Jak Ci się chodzi? Bo ja podobne przymierzyłam, ale miałam taki luz w kostce że już oczami wyobraźni widziałam moje powykrzywiane nogi:-D chociaż widze na ulicy że teraz bardzo modne

To może zaryzykuję jak mi te przyjmą i oddadzą kasę:dry:

Gosiulek ja też tak mówiłam, dłuuugo biegałam na płaskich po ciąży z Asią:tak: teraz kupiłam sobie jesienią botki na obcasie i na prawdę są wygodne, a potem teraz te na wyższym obcasie i już było trochę gorzej ale po kilku chwilach opanowałam prawidłowe chodzenie:-D także raz, że kwestia przyzwyczajenia i stopniowe przechodzenie do wyższych obcasów a dwa, że dobrze wyprofilowany but będzie wygodny nawet na 15 cm obcasie:tak:

Moja ciocia za to od zawsze chodziła w szpilkach, teraz ma 89 lat i dalej na wysokich szpilach zasuwa:tak: chyba jest do tego stworzona:tak:

Gosiu jest u Was śnieg jeszcze? Bo u nas wiosna :O

Ostatnia edycja:
reklama
Dziunka powinni Ci oddać kasę...albo dać nowe.
Gdzie tam.Po sniegu ani sladu...

Mam jedne buty na wysokim bcasie które są naprawdę wygodne.Mogę w nich biegać...A reszta do kitu.Ale i tak wolę na płaskim.lepiej się czuję.

Mój mąż ma z nubuku i sa super.

edit.
Kupowałyście na zaś jakieś ubrania dla maluchów z racji tych podwyżek?Buty też drożeją?

Ostatnia edycja:
Do góry