reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

ja nie znoszę chodzenia po galeriach , zakupów itp. Meczy mnie to ogromnie i frustruje. Już zupełnie nie rozumiem rodzinnych wypadów do galerii jako sposób spędzania np. wolnej niedzieli;-)taką mam naturę;-)

kochana ja w Sylwaka bylam w Blue City w Wawce kupic sobie jakieś buty do pracy..ile ludzi z maluszkami.Niektóre z czapkami szlaikami,umęczone w tych wózkach a rodzice jak w amoku jak w letargu jakgdyby zwiedzaiali muzeum...biedne dzieci.

ja lubie zakupy ale jak idę sama.z Igim to mordęka bo co moze dziecko interesowac w galerii??rzadko to się zdarz na szczęście.kolo mnie nie ma blisko nic dużego.wypad do Biedronki już mi staczy raz dziennie.dziś mi uciekł z miska wielką ...a propo fajne sa miski po 9,99 :-D

u mnie wyprzedaż gumiaków po 20 zl ,fajne wzory :-)

a Igiemu kupiłam ksiazke o Kapitanie za 9,99 fajne obrazki do przesuwaniaitp

kumpel D z pracy kupił Nam w Ikei te zabezpieczenia na lodówkę i drzwi:-)

chcę kupić kurtkę dla małego z kapturem zimowa bo ma ale bez.na allegro może coś będzie??

reklama
ja też nie znoszę wypraw do galerii, z Alą chodze tylko i wyłącznie w Lublinie jak moja mama idzie z nią na samochodziki i na rurkę do grycana a ja wtedy w godzinkę przelatuje po sklepach.

Ja Ali sporo rzeczy kupuję w HM, na przecenach w Smyku jak mieliśmy bony, a na Allegro jak trafię z tych angielskich firm.

Co do prezentów dla babć i dziadków to ja raczej zostanę przy kalendarzach ze zdjeciem, to im się przydaje i mają od razu zdjecie Ali. Na świeta dostali wybrane oprawione zdjęcia w ramkach.

A my lubimy chodzić do galerii i to jest jeden ze sposobów spędzania naszego wolnego czasu:-D
Ale z racji że u nas nie ma galerii to jeździmy tam bardzo rzadko, jak jeździłam na studia to częsciej a teraz to pewnie raz na 2-3 miesiące tam się wybieramy. Ja tam nie kupuje absolutnie nic, bo z dzieciakami nie umiem zakupów robić, chyba że w Coccodrillo albo Wójciku, ale przy tym się boję że ubrudzą/podrą/zwalą coś a tam wszystko strasznie drogie. Dzieciaki szaleją na tych wszystkich karuzelach, jeździkach itp po 2 zł. Muszą oczywiście toaletę odwiedzić, zwłaszcza Zuzia bo tam wszystko takie dostojne. Na schodach to jeżdzą po 5 razy zanim piętro zmienimy, windą też obowiązkowo. Potem kupujemy coś do jedzenia, picia i siadamy przy fontannie. Pewnie wyglądamy jakbyśmy z wiochy zabitej dechami przyjechali, albo na codzień dzieci w szafie chowamy i świata nie znają:-D
A pozatym w tej galerii co jeździmy to są organizowane zawsze jakieś atrakcje dla dzieci, albo układanie duplo, albo rysowanki, na andrzejki czarownice chodziły z ciasteczkami z wróżbą i zabawy dla dzieci były. Na święta Mikołaj przyjmował na wielkim podium, ale nie byliśmy u niego

Ostatnia edycja:
O matko jak ja nienawidze Galerii! koszmarne miejsce i glowa mnie boli od nadmiaru ludzi i światel. Placzę się jak kot między światłami samochodu i nic nie umiem kupić.
Kiedyś na studiach nawet lubiłam, a potem mi jakoś przeszlo.

Ula do tej pory zamawiałam bezpośrednio u producentow jak przyjeżdżali z ofertą do skzoły to zawsze brałam dla siebie kilka różnych zeby mieć na zapas. Teraz widziałam już w jednym papierniczym wiec będzę się musiała na nich przerzucić choc nie były zachwycające. Kiedyś na allegro też widziałam

Agrafko Ty kiedys wrzucałas linka z allegro z tymi odlewami gipsowymi, proszę wrzuc jeszcze raz.

te odlewy podobają mi sie, sama zafunduję nam stopkę i rączkę i w ramce powieszę w pokoju.

Kilolku a Ty czym to potem malujesz?

reklama
Chciałabym kupić aparat fotograficzny i zupełnie nie wiem jaki. Chcialabym żeby był nie za duży, w miarę lekki i ze stabilizacja obrazu. Co jeszcze to nie wiem. Polecicie mi coś?

Do góry