reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Trudno mi jest porównać , po obrazkach, poszukam foty tej naszej. Ale mi się wydaje, że one są w ogóle robione dla wyższych dzieci takich powyżej 110 cm. Bo ja mieszczę się na podstawie bez problemu , mówię o nogach ;-):-D, trochę wyżej kierownica i mogę dygać do pracy :-D:-D

U Nas jeśli chodzi o rowerek biegowy to niestety Patryk jeszcze nie chce jakoś siadac na siedzeniu a w domu to na paluszkach chodzi więc myslę ze w wakacje będzie już rower akurat dla niego.
najbardziej jestem w szoku jak u Nas w mieście ludzie podchodza do biegowych tzn jakby nigdy na oczy nie widzieli i tylko co ktoś przeszedł obok Nas to" o jaki ładny rowerek. O patrz a gdzie ma pedały???':szok:
Tak samo z chustą było czy autkiem na akumulator.:no: Co za dziwni ludzie.

Mój Oli na biegowym wymiata, dogonić go nie mogę tak zapiernicza. Kilometry trzaskamy codziennie takie ze hej a i wyjscie na dwor jest inne niż zawsze. Spacerówka kupiona niepotrzebnie, na nożkach nie tylko na rowerku. Zakup okazał się strzałem w 10!!!!!!!!!!! Od tygodnia czy więcej rozpędza się i jedzie z podkulonymi nóżkami. Tyle uciechy nam zrobił ten rowerek ze hej :-)

moja Martysia "na zająca" też dostała rowerek biegowy i w sumie dobrze sobie radzi. na razie jeździ po domu, ale prawie wcale się nie wywala, chociaż jeszcze nie podkula nóżek :-) póki co się odpycha, ale ładnie siedzi na siedzeniu :-)

My wczoraj kupiliśmy nowy fotelik samochodowy.
Taki 15-36KG. Miałam wrażenie że w mniejszym mu niewygodnie.
Dzisiaj mieliśmy okazję przetestować i jest ok tylko głowa mu leci do przodu jak spi:sorry:
Wy macie już te większe foteliki?

reklama
fajny ,mojemu D się podoba ale raczej kupimy dla Lenki Recaro Young Sport :tak: i będą zamiennie jeździć w swoich fotelikach :-)

edit: kupiłam inhalator i jakąś mgiełkę solankową do niego , pytanie brzmi : co jeszcze mogę do tego inhalatora dokupić ,jakieś olejki itp?? doradźcie

Ostatnia edycja:
Do góry