reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Lotka buciki superowe. Czyżbym tylko ja kupowała rozmiar 26? Mój Konrad ma stopę 16 cm.

Ja zaś wylicytowałam Konradowi takową pufę: OD 1 zł FOTEL WOREK SAKO XXL PUFA XXXL PUFY XL (2631413001) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Zadowolony chłopak, siedzi i wygłupia się na niej. Sobie zaś zaszalałam i wylicytowałm u tego samego sprzedającego 2 kurteczki: Ciepła Dłuższa Kurtka Zimowa czarna S 36 /444 (2663548285) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. oraz Kobieca Skóra szara S 36 /t92 (2670173725) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Wszystko dobrej jakości więc jak coś to polecam, fajne ma aukcje. Kupiłam też Konradowi prezent na urodziny: LEGO DUPLO DUŻA FARMA 5649 ZESTAW DLA MALUCHA (2644257310) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale ten poleży do grudnia za łóżkiem hehe...

Chciałam Asi to lego z Hello Kitty ale to chyba duże klocki co? I ogólnie dużo ich nie ma...a u Antka bawiła się małym lego i bardzo ją to zajmowało. Dobrze ze jeszcze półtora miesiąca do urodzin to mam czas do namysłu :-D

Aza, Lotka gratuluję udanych zakupów.

I tu Was zaskoczę bo Asia dziś weszła w swoje nike z zeszłej zimy - rozmiar 23,5 :-) pochodziła w nich po domu i twierdzi że nóżka jej nie bolała;-):-D:rofl2: Ale adidaski ma 25, także pewnie od firmy zależy... Tak czy owak nóżka malutka a urodziła się z taaakimi kopytkami :-D:-D:-D

Lotka buciki superowe. Czyżbym tylko ja kupowała rozmiar 26? Mój Konrad ma stopę 16 cm.

Ja zaś wylicytowałam Konradowi takową pufę: OD 1 zł FOTEL WOREK SAKO XXL PUFA XXXL PUFY XL (2631413001) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Zadowolony chłopak, siedzi i wygłupia się na niej. Sobie zaś zaszalałam i wylicytowałm u tego samego sprzedającego 2 kurteczki: Ciepła Dłuższa Kurtka Zimowa czarna S 36 /444 (2663548285) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. oraz Kobieca Skóra szara S 36 /t92 (2670173725) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Wszystko dobrej jakości więc jak coś to polecam, fajne ma aukcje. Kupiłam też Konradowi prezent na urodziny: LEGO DUPLO DUŻA FARMA 5649 ZESTAW DLA MALUCHA (2644257310) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale ten poleży do grudnia za łóżkiem hehe...
fajna ta pufa, Aza :-)
ja ostatnio kupiłam sobie taką
PUFA SKIPPER FOTEL PUFA PUFY WORKI SAKO PUFKA PP (2675912628) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Mama, fajny ten garaz :-)

my tez juz obmyslillismy co i jak na prezenty.
Na urodziny od nas Tomi dostanie klocki:
Klocki drewniane 500szt+kolejka ,zabawki DABO (2668069734) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Na Mikołaja znikopis, chyba taki
*s* Smily 2 x ZNIKOPIS kolorowa TABLICA Stempelki (2679891912) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a pod choinke wiertarke - jeszcze nie wiemy jaka, ale Tom juz dluzszy czas mowi ze Mikolaj mu przyniesie wiertarke pod choinke jak bedzie snieg heheh

Na szczescie z Mackiem jeszce nie ma problemu z wybieraniem ;-)

Teraz moja matka kupuje Tomowi duplo:
LEGO DUPLO 6156 FOTO SAFARI SKLEP WARSZAWA (2666234736) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
one beda tak "bez okazji" bo ona zadnych Swiat czy urodzin nie obchodzi i jak bysmy mu to dali np w urodziny, to by byla obraza do konca zycia ;-)

Tesciowie maja mu kupic kolejke drewniana do tych klockow od nas co na urodziny dostanie :-)

Super koncowke roku maja te nasze maluchy, normalnie zabawki sie sypia z rekawa ;-)

lotka super te prezenciki. Ja sie wlasnie zastanawiam czy lepiej tablice kredowo-magnetyczna z zestawem cyfr i alfabetem, czy znikopis ....... Czym bawia sie najbardziej Wasze maluchy ?? Tak sie skłaniam moze do tej tablicy - wiecej mozliwości .........kurcze nie wiem :cool:

Ale wiem jeszcze ze Marcel od szalonego wujka R. dostanie gitare elektryczną. Taką dla dzieci lecz z prawdziwym brzmieniem. Dokładnie jeszcze jej możliwosci nie znam bo wybór modelu trwa ;-) Chciał mu kupic perkusje [bo sam jest miłośnikiem i muzykiem] ale stanowcze moje NIE zadziałało :-D

OOooooooooo znalazłam http://www.youtube.com/watch?v=HPEFzW43FVc&feature=related na razie wygrywa ta [mam nadzieje haha] mozna do niego wgrac mp3 i grac z muszyką, mozna grac samemu itp. Mozna podpiąć wzmacniacz i jest prawdziwy efekt koncertowy. NO TO BEDZIE JAZDA
I jeszcze jeden link :D http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=XfpWcbWJ0O4&NR=1 Jestem zachwycona tą gitarą :D Sama sie bede nią bawic hahahaha

Na mikołaja ode mnie własnie beda jakies drobiazgi, gra zrecznosciowa, czy jakies klocki czy puzzle, od R. dostaje najprawdziwszy ale dziecięcy teleskop :) A od reszty to nie wiem co ;p A na święta to juz w ogóle jestem zielona :-D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jakie super rzeczy,ubrania,buty....
Lotka jedne będziecie mieć? Nie za krótkie na snieg?

A znacie klocki magnetyczne? Fajna sprawa.
Mój jednak najchętniej bawi się kolejką.Robimy rózne kombinacje....
I traktory,dźwig tez robią furorę...Helikopter...Oczywiście narzędzia tez.

Mama a ja się chyba skuszę na ten garaż.

Mąż juz kupił terenówkę sterowaną. Jakaś okazja mu się nadazyła.Bedzie na urodziny.

Ostatnia edycja:
Mama, u nas znikopis z tego powodu, ze Tomcio je uwielbia do zabawy, a ten co ma jest juz w oplakanym stanie i dostanie nowy, moze sie uda ze bedzie troszke bardziej wytrzymaly :-)
Nad tablica magnetyczna tez myslalam, ale narazie literki sa na lodowce. Moze pozniej mu sie kupi :-)

edit - Gosiu, u nas sniegu w zimie prawie nie ma, zeszly rok Tom zime w "adidaskach" przechodzil. :-)

Gosiulek - masz na mysli takie cos?? 120 SUPER ZESTAW MAGNETIC KLOCKI MAGNETYCZNE GW FV (2668264407) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A powiedz Kacper sie tym juz bawi??
Marcelowi sie [mam nadzieje ze to tylko chwilowe] lego nie podoba to co dopiero to :-D Ale fajne są te magnetyczne, dla starszego fajna dłubanina :) bede miała na uwadze na przyszłość. Marcel szybko sie irytuje, 0 cierpliwości dlatego małe elementy odpadają. Bedziemy powoli ćwiczyć jego cierpliwość. Mam nadzieje ze z pomocą przedszkola [bo tam tez sa jakies zasady, prace, słuchanie się itp] troszkę go okiełznamy :)

Ostatnia edycja:
reklama
No to upolowałam buty w Lidlu dla dziewczyn, dla Julki te co wstawiłam wyżej, a dla Asi jednak te bordowe
PL_74188_01_b.jpg

Ale szał był, ludzi od groma na 15 minut przed otwarciem:szok: jak wszyscy wpadli w buty i wzięli po ok. 5 par różnych rozmiarów to w koszach chwilowo było pusto, potem każdy mierzył patykami a potem odkładał te co nie pasowały i znowu pełne kosze :-D:-D:-D
Za to numeru 30 nie mieli:no:, dobrze że Julce 31 pasuje:tak:

Do góry