reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Dziewczyny, na mojej liście prezentowej pojawiły się takie pozycje i potrzebuję opinii, czy macie, czy się dzieci tym bawią itp:
- kasa fiskalna (albo jakiś zestaw do zabawy w sklep)
- hulajnoga mondo (z dwoma kółkami z przodu)
- mikofon

z góry dzięki

Dziewczyny, na mojej liście prezentowej pojawiły się takie pozycje i potrzebuję opinii, czy macie, czy się dzieci tym bawią itp:
- kasa fiskalna (albo jakiś zestaw do zabawy w sklep)
- hulajnoga mondo (z dwoma kółkami z przodu)
- mikofon

z góry dzięki
a nie wolisz hulajnogi z jednym kolkiem, a 2 z tylu? Tomi smiga na niej co dzien, jezdzi po domu i na zewnatrz. bardzo sie z niej cieszy, jest stabilna, kolka tylne sa dosyc dobrze rozstawione, bo nie zaczepia o nia nogami.
mamy taką:
HULAJNOGA TRÓJKOŁOWA TOMEK I PRZYJACIELE (2700092527) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a nie wolisz hulajnogi z jednym kolkiem, a 2 z tylu? Tomi smiga na niej co dzien, jezdzi po domu i na zewnatrz. bardzo sie z niej cieszy, jest stabilna, kolka tylne sa dosyc dobrze rozstawione, bo nie zaczepia o nia nogami.
mamy taką:
HULAJNOGA TRÓJKOŁOWA TOMEK I PRZYJACIELE (2700092527) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

właśnie bałam się że będzie nogą zaczepiać, taka w tym stylu: HULAJNOGA Twist & Roll PRINCESS 18011 MONDO (2693656754) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wydawał mi się stabilniejsza.
Ale i tak nie wiem czy to sie u nas sprawdzi, bo rowerek biegowy leży w schowku. Kurcze, zła jestem bo mamy już kupiony przez teścia rowerek normalny, za duży i kiepskiej jakości i teraz będzie szkoda kupować normalny malutki rowerek..

Chyba Martolinka ma taka, co Antek noga zaczepia(jak pomylilam osoby to wybaczcie), ale w tamtej kola byly wieksze i szerzej rozstawione.

aaa tu widze, w tej co wybrałas, to sie nie skreca kierownicy, ale chyba manewruje ciałem, nacisk na dana strone. u nas jest kierownica "normalna"... nie wiem ktore łatwiejsze dla dzieciaczka...

Julia dostała pod choinkę podobną do tej
7002184604d63e17fe727f.jpg

i do dziś na niej jeździ, choć teraz ją Asia powoli przejmuje ;-) U nas to był też strzał dziesiątkę bo Julka aż się rozpłakała ze szczęścia :-) nie miała problemu z jazdą....

To ja zmienie temat ;-)
Maz zaszalal i obiecal mi ekspres cisnieniowy :-)
Ktora z Was uzywa? macie jakies podpowiedzi? na co zwrocic uwage? jakies polecane/niepolecane modele?
z gory dziekuje :-)

reklama
Do góry