reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Lotka, Olesiejuk ma super książeczki dla dzieci. ja taką teczkę miałam też z serii 2-latka. 3 - latka mamy taką teczkę uniwersytet 3 latka, podobne zadania tylko książeczki nie są wg pór roku tylko są naklejanki, malowanki, wierszyki,uniwersytet i świat 3-latka.

Ale takich sztywnych wycinanek nie ma, musze to kupić :)

Dziewvzyny błagam o opinie o klockach JDLT i Hello Kitty.
Już nie wiem sama czy kupowac takie czy jednak warto inwestowac w Duplo..
tych sztywnych moze duzo nie ma, bo to 4 arkusze a4, ale super sprawa :-)
co do klockow, ja wole duplo. moze nie duzo zestawow, ale potem to mackowi zostawie i wole zeby bylo w dobrym stanie i dalo rade dla ich dwoch :-)

reklama
Agrafka, Lotka JDLT dadzą radzę i dla trzeciego, są dobre, u nas cieszą się powodzeniem, ALE nie łączą się z Duplo. JIXIN za to z Duplo się łączą i podobno niczym się nie różnią. Nie mam Jixin ale takie same opinie słyszałam, Ewelia czy Anian też je mają.

Hello Kitty nie wiem w sumie, nie zastanawiałam się, nastawiłam się na ten domek w kształcie kota i jest prawie pewne że je wezmę. Choć kuszą Smerfy i Maja ;-)

edit. Lotka Julia dostała swoją pierwszą teczkę na 2 urodziny i tak do 5-tych, Asia też ma swoją pierwszą teczkę za sobą.

Ostatnia edycja:
Cztałam mnóstwo opinii na temat mopów.Były przeróżne.Dużo złych.
Hmm. Pamiętam jak kiedys pytałam to dziewczyny zinnego forum mi polecały bo były bardzo zadowolone.Oczywiście nie wszystkie.
Postanowiłam podrążyć temat.Wiem ż epodróby są badziewne.
Na allegro znalazłam taki
MOP PAROWY H2O GREEN 5 w 1 X5 ODKURZACZ 360 (2719911472) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Napisałam do kilku osób które kupiły pytając o opinię. Dwie osoby odpisały i polecają. Podłoga nie jest zbyt mokra,szybko wysycha,Kafelki fajnie się myje...kaloryfery i trudno dostępne miejsca..itp.Czekam na kolejne opinie.

reklama
Do góry