Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no Zuza stoi już pewnie, próbuje się czasem puszczać, chodzi przy meblach. Na chwile obecna jej buty nie potrzebne ale myślę, że za miesiac, dwa będzie dreptac, z resztą w butach cieplej, wiec wiosenne łapcie jej sie przydadza. Myslałam o takich kapciowych z befadoMama przyszła wczoraj kurtka i musiałam małemu rękawy zawinąć więc małe te rzeczy nie są. Zobaczymy jak dojdzie reszta
Antkowi chcę kupic jeszcze półbuty takie wiosenno-jesienne. Adidasy ma a trampki to pewnie jak już bedzie ciepło kupię.
Kilolek już kupujesz małej buciki? ja małej kupię dopiero jak zacznie chodzić a daleko nam do tego.;-)