reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
komoda śliczna :tak:pościel w paski też super taka raczej mało spotykana

jakoś u mnie opadł zapał przygotowywania :sorry:
może dlatego że część już mam i jakoś tak nie przeżywam jak za pierwszym razem
no ale muszę kilka rzeczy dokupić więc biorę się za zrobienie listy

rożki mam dwa Rożek wiązany WARNER BROS 501 EK, Gluck - zdjęcia produktu
Rożek wiązany WARNER BROS 505 NI, Gluck - zdjęcia produktu

gatunek bardzo dobry napewno mogę bardzo polecić
kolory wybierałam raczej neutralne chociaż bardzo podobały mi się różowe ale kupowałam wcześniej nie znając płci
w sumie moja martynia miała też rożki żółto niebieskie :-)

Słuchajcie
Od kilku dni studiuję Zawitkowskiego "co nieco o rozwoju dziecka" - dziewczyny - dla mnie rewelacja - szczególnie dvd dołączone do książki:tak:
Polecam gorąco wszystkim mamusiom i tatusiom - zmobilizowałam mojego Ł i też oglądał i nawet co nieco zapamiętał:tak:
Naprawdę warto coś takiego mieć. Co prawda część tematów była mi już znana ale dużo też nowych rzeczy dowiedziałam się z filmu...

ooo se wypatrzylam ta posciel i rozek chce taki w paski kupic!! :) cudowna Ola napisz koniecznie jak material i wogole jak dojdzie :)

a ja kupilam wozeczek przed wczoraj uzywany polroczny i polowe tanszy... zobaczymy co przyjdzie poczta hehe :)
czyli jednak się zdecydowałaś :)) i bardzo dobrze... napisz jak tylko go rozpakujesz co i jak :)) sprawdź go w domku bo ja dopiero kupuje w listopadzie :))

Ta pościel w paseczki pełen odjazd normalnie oglądam i cieszę oczy i czekam na mojego M żeby mu pokazać i pewnie zamówimy... też nie jestem zwolenniczką tych żyrafek, misiów i króliczków... A te paski po prostu rewelka!!! nie wiem jeszcze ile kompletów dostane w spadku ale jeden na 100% chce kupić nowy więc to będzie ten, a co do reszty pościeli to pewnie sama poszyje... kupię materiał jaki mi będzie pasował i tyle....

reklama
Słuchajcie
Od kilku dni studiuję Zawitkowskiego "co nieco o rozwoju dziecka" - dziewczyny - dla mnie rewelacja - szczególnie dvd dołączone do książki:tak:
Polecam gorąco wszystkim mamusiom i tatusiom - zmobilizowałam mojego Ł i też oglądał i nawet co nieco zapamiętał:tak:
Naprawdę warto coś takiego mieć. Co prawda część tematów była mi już znana ale dużo też nowych rzeczy dowiedziałam się z filmu...
no bardzo fajna! Mój mąz w zeszłym roku dostał na gwiazdkę więc się zaczytywalam. Mąż obejrzał dvd i na tym poprzestał :-) polecam też "Język niemowląt" T. Hogg i "Jak usypiać" G. Ford.
Ja bez tych książek to bym normalnie zginęla. Usiadlabym i ryczał do tej pory :laugh2: zbyt wiele rzeczy mnie przerosłlo, ale wystarczylo, ze przeczytałam i wszystko dało się ulożyc i rozwiązać.

Do góry