reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
oj slodziutki i tani:-)Ty bierzesz rozowa posciel czy niebieska??Bo ja niebieska i ten kocyk tylko m mosze jeszcze przekonac:-)

kurde wlasnie nie wiem :D bo niebieska mi ladniejsza ale dla dziewczynki to roz bardziej w sumie jak kupie niebieskie lozko i posciel to zlewac sie bedzie hehehe musze sie zastanowic powazna decyzja :)

Widzę, że każda lubi cos innego, każdej cos innego się podoba, ale to chyba dobrze, bo wszystkie bysmy miały takie same kocyki, pościele , wózki itd :-)

Widzę, że każda lubi cos innego, każdej cos innego się podoba, ale to chyba dobrze, bo wszystkie bysmy miały takie same kocyki, pościele , wózki itd :-)

zgadzam sie:-)w koncu jest tyle pieknych rzeczy dla maluszkow ze jest w czym wybierac:-)
chodz ta Twoja posciel tez mi sie bardzo podoba:-)

Ta pościel i kocyk diesneya boskie!!!!!!! pościeli jeszcze nie kupię, bo czekam, aż ginka mi potwierdzi płeć, a to dopiero pod koniec sierpnia :-(, ale ten kocyk zamówię na 100%

tylko dziewcyzny wypelnienie do tej poscieli to tzreba ta wieksza 100x135 bodajze
pościel śliczna, ale jak dla mnie trochę za duża :))) taką kupie jak dzidzi będzie miało większe łóżeczko, bo takiemu maluchowi do łóżeczka to raczej taka duża nie potrzebna :)) ale bardzo mi się podoba :))

tylko dziewcyzny wypelnienie do tej poscieli to tzreba ta wieksza 100x135 bodajze
ale to do większego łóżeczka, bo do takiego małego (120/70) na pół będzie trzeba składać, a to juz za grubo. Wiem bo moja mam mi kupiła taka większą i musiałam sama jednak mniejsza kupic

reklama
kurde wlasnie nie wiem :D bo niebieska mi ladniejsza ale dla dziewczynki to roz bardziej w sumie jak kupie niebieskie lozko i posciel to zlewac sie bedzie hehehe musze sie zastanowic powazna decyzja :)
mi też się iebieska bardziej podoba... hiiii ale to kwestia gustu ;-)
tym bardziej że za różowym to ja wogóle nie przepadam......:-p

Do góry