kilolek
podwójna listopadowa mama
śliczniutkie! Gdzie takie można kupić??? Ja uwielbiam świąteczne ubranka :-)My kupujemy detektor oddechu pieluszkowy - czyli przypinany do pieluszki- za wiele przeczytałam na ten temat
i paliłam jak smok lata całe jakby coś... wolę kupić detektor
Zmiana nastroju (moje ulubione body)
ja byłam z synkiem w szpitalu na okoloporodowe zapalenie pluc to mial wlaśnie taki w łóżeczku. Większośc dzieci miała. Tylko bez niani, bo my matki i tak leżałyśmy na podlodze przy łóżeczkach, a właściwie pod, bo całe się nie wieścilysmy w tych "gigantycznych" salkach i nogitrzeba było juz pod łózkiem trzymaćJest fajny monitor oddechu połączony z elektroniczną nianią:
BEZDECH-ANGELCARE AC 401 MONITOR ODDECHU NOWOŚ (690267713) - Aukcje internetowe Allegro
Wydatek faktycznie spory. Kupiłabym go bez zastanowienia, ale nie wiem czy wystarczy nam pieniążków![]()

z tego co ja wiem, co nam lekarze w spzitalu wyjaśniali to lepiejj by odbiornik stał przy łóżku dziecka, bo to dziecko ma przede wszystkim ten pisk uslyszeć. Wtedy się budzi i samo automatycznie zaczyna oddychać, duzo szybciej niż kiedy rodzic do niego podbiegnie i je obudzi..ale czy ten ma odbiornik bezprzewodowy, który np. można postawic w sypialni rodziców? bo to jest moim zdaniem najwazniejsza funkcja w tych bezprzewodowych.