reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

hihi dziekuje. Wlasnie dlatego wybralam ten przewijak hehehe, wsumie to kosztowal 40 funtow, ale nowki stoja po 150funtow wiec sie oplacalo, a jest dosc duzy, pozniej moge wykorzystac na polke na zabawki i jakies pierdolki albo sprzedac bo napewno znajdzie sie kupiec, wiec nic straconego. tylko kolor jest taki bardziej kremowy niz bialy i troche mnie to drazni, musze pomyslec gdzie go wstawic zeby sie nie gryzl z bialymi meblami hehehe glupek ze mnie, wszystko musi byc perfekcyjne

a nie moze Twoj maz pomalowac przewijaka na bialo zeby pasowal do mebelkow??

dziewczyny co myslicie o takim wystroju pokoju dla synka..prosze o szczera ocene:

reklama

dziewczyny co myslicie o takim wystroju pokoju dla synka..prosze o szczera ocene:
dla mnie wypas.... powied\ mi to jest malowane czy jakaś giga naklejka?? :-D
uważam że kubuś puchatek pasuje i dla chłopców i dla dziewczynek..
ja kupiłam obraz kubusia i przyjaciół dla dziewczynki:tak:

dla mnie wypas.... powied\ mi to jest malowane czy jakaś giga naklejka?? :-D
uważam że kubuś puchatek pasuje i dla chłopców i dla dziewczynek..
ja kupiłam obraz kubusia i przyjaciół dla dziewczynki:tak:

ten obrazek jest malowany...ja wlasnie mam mozliwosc aby mi ktos namalowac cos takiego ale mam problem bo jak widac na obrazku sciany sa zielono-niebieskie a do Mai mam juz wlasnie zielono-niebieskie sciany bo ona bedzie miec takie naklejki safari NAKLEJKI 2,62m2 SAFARI najlepsza jakość i cena! (688344529) - Aukcje internetowe Allegro i nie wiem czy to nie bedzie jednakowo wygladac??co myslicie??

Gosiu mi sie bardzo podoba :) A jeszcze jak masz mozliwosc zeby ktos namalowal ci tak ladnie to bomba. A co do koloru scian to mozesz przeciez wziasc poprostu inne odcienie jezeli boisz sie ze bedzie wygladac tak samo, ale moim zdaniem powinno wyjsc OK :-)

A co do przemalowywania tego mojego przewijaka to raczej nie bede tego robic, ,myslalam o tym ale za drogo mnie to wyjdzie :tak: a samej nie chce mi sie bawic bo nigdy nie wyjdzie idealnie

Gosiu mi sie bardzo podoba :) A jeszcze jak masz mozliwosc zeby ktos namalowal ci tak ladnie to bomba. A co do koloru scian to mozesz przeciez wziasc poprostu inne odcienie jezeli boisz sie ze bedzie wygladac tak samo, ale moim zdaniem powinno wyjsc OK :-)

A co do przemalowywania tego mojego przewijaka to raczej nie bede tego robic, ,myslalam o tym ale za drogo mnie to wyjdzie :tak: a samej nie chce mi sie bawic bo nigdy nie wyjdzie idealnie
Klaudia Ty moja dobra duszyczko...a jakie moglbyby byc inne kolorki zamiast tego niebieskkiego i zielonego?i ja to tylko chce na jednej scianie to pozostale jak pomalowac..doradz:-)

reklama
Do góry