reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

niezla wyprawka:-)a te pajace w paski gdzie kupilas??te w gornym zedzie??

ja bede prac dopiero w pazdzierniku jak sie przeprowadzimy do mieskzania bo teraz co kupie pakuje w karton i na strych:-)

Ten pajac trzeci i czwarty w gornym prawym rogu ?

Na allegro-spróbuje znalezc ci link.
http://www.allegro.pl/item695243238_pajac_pajacyk_w_paski_i_gladki_roz_62_promocja.html

A te na dole pajace-czerwony, a`la marynarz, zielony, żółty i te białe w ciapki kupiłam w Mothercare i powiem Ci, że sa super jakości.
Jedź do Renomy (były PDT) tam w Mothercare za 3 pajace zapłacisz 35 zł :-)

Zobaczcie jakie ekstra pajace sa na allegro-tylko trochę drogie :-)
http://www.allegro.pl/item696670093_koala_pajac_brum_r_56_cudo.html

Ostatnia edycja:
reklama
Olica sliczne te spioszki wszystkie i koszuleczki :-):-) a jakies spodenki bedziesz dokupywac i sukieneczki ? hehe

Niunians ja juz bym chciala to wszystko wyprac ale mysle ze zrobie to dopiero po remoncie pokoiku jak juz wszystko bedzie gotowe i czyste bo pewnie przez te kilka miesiecy jeszcze sie zakurza i nie beda swierzutkie.

Owoce dzisiejszego polowania w lumpeksach: sztruksy z ptaszkiem są ocieplane, a portki z Puchatkiem są bardzo puszyste :-D

Załączniki

• gap.jpg
    gap.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 52
  • puchat.JPG
    puchat.JPG
    26 KB · Wyświetleń: 59
a tu moja wyprawka spioszkowa, mam jeszcze kilka na wieksze rozmiary ale nie zmiescily sie na sofie hehe, chyba zaczynam przesadzac i boje sie ze Oli i tak mi tego nie wynosi, ale najwyzej zostanie na nastepnego maluszka;-) a drogie nie byly wiec straty nie duze.

2 spiworki jeden 0-3m a drugi 6-12, nie kupowalam takiego pomiedzy bo zawsze bede miala za czym sie przejsc na miacho jak juz maly bedzie hehe

No i nie moglam odpuscic sobie zrobienia zdjecia poscielki ktora uszyla moja mama. Nie bardzo wierzy w swoje sily wiec chcialam zapytac czy wam sie podoba? :) poscielka jeszcze nie wyprana i wyprasowana wiec troszke sztywna na zdjeciu

Załączniki

• spiochy.jpg
    spiochy.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 65
  • spioszki.jpg
    spioszki.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 64
  • spiworki.jpg
    spiworki.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 62
  • posciel.jpg
    posciel.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 86
  • poscielka.jpg
    poscielka.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 80
a tu moja wyprawka spioszkowa, mam jeszcze kilka na wieksze rozmiary ale nie zmiescily sie na sofie hehe, chyba zaczynam przesadzac i boje sie ze Oli i tak mi tego nie wynosi, ale najwyzej zostanie na nastepnego maluszka;-) a drogie nie byly wiec straty nie duze.

2 spiworki jeden 0-3m a drugi 6-12, nie kupowalam takiego pomiedzy bo zawsze bede miala za czym sie przejsc na miacho jak juz maly bedzie hehe

No i nie moglam odpuscic sobie zrobienia zdjecia poscielki ktora uszyla moja mama. Nie bardzo wierzy w swoje sily wiec chcialam zapytac czy wam sie podoba? :) poscielka jeszcze nie wyprana i wyprasowana wiec troszke sztywna na zdjeciu

pościel śliczności! :)))
mi bardzo się podoba :)
pzdr
asia

Jeju jaka czadowa pościel !!!!
W życiu bym nie potrafiła czegoś podobnego uszyć !!!:szok::-D
No widzę, że też już trochę ciuchów nazbierałaś :-)

Sukienek nie kupuję, boję się ryzykowac, gdyby jednak był chłopiec.
Sukienki powiem gościom żeby kupowali :-)

Agissa jak widac można coś ciekawego znaleźć :-)

Ten pajac trzeci i czwarty w gornym prawym rogu ?

Na allegro-spróbuje znalezc ci link.
pajac pajacyk w paski i gładki roz.62 PROMOCJA (695243238) - Aukcje internetowe Allegro

A te na dole pajace-czerwony, a`la marynarz, zielony, żółty i te białe w ciapki kupiłam w Mothercare i powiem Ci, że sa super jakości.
Jedź do Renomy (były PDT) tam w Mothercare za 3 pajace zapłacisz 35 zł :-)
Zobaczcie jakie ekstra pajace sa na allegro-tylko trochę drogie :-)
KOALA Pajac BRUM r.56 CUDO!!! (696670093) - Aukcje internetowe Allegro
wlasnie chodzilo mi o te pasiaste z allegro super sa..do tego mothercare tez pojde zobaczyc a tam maja wozki??
Owoce dzisiejszego polowania w lumpeksach: sztruksy z ptaszkiem są ocieplane, a portki z Puchatkiem są bardzo puszyste :-D
sliczne ciuszki i pewnie za grosze:-)

Klaudia piekne masz ciuszki:-)a posciel boska ja tez chce taka:-)
wiec musi Twoja mama uszyc i dla mnie i dla Etny:-)

reklama

Klaudia, gdyby mama się zdecydowała na masową produkcję, to proszę mnie zapisać na listę oczekujących :-) Serio mówię.

Do góry