reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Dziewczyny mnie jakos te rozki przerazaja, nie wiem czemu kojarza mi sie z takim malym wiezieniem. hehe nie znam sie bo to przeciez moje pierwsze dziecko i moze faktycznie maluszkom w tym fajnie ale ja juz sie nie moge doczekac jak owine syneczka tylko a kocyczek i bede mogla go poprzytulac i czuc w "calosci" :-)
zreszta patrzylam i w anglii chyba wogole nie robia takich typowych rozkow wiec pewnie ja sama kupowac nie bede.

niedrapek mam kilka par bo dostalam w spadku, sama nie kupowalam ;-) pewnie i tak bede je wykorzystywac jako mini rekawiczki hehe

a co do pepuszka to ja sie jakos przerazliwie boje ze zrobie maluszkowi krzywde, naszczescie mam mame ktora mi pomoze przez pierwsze dni :)

A ja to nawet nie wiedziałam, że klamerkę dziecku trzymają założoną po porodzie na pępku:szok: ale mądra jestem:sorry:

No i muszę się Wam pochwalić moimi ciuszkami dla małego:tak: Kuzynka dała mi swoje po synku, urodziła go w tamtym roku w październiku i wszystkie jego ciuszki wyprał i schowała na później. Przejrzałam je, wybrałam sobie co mi się podoba i wychodzi na to, że mam wszystko po za kaftanikami i niedrapkami:tak:
Mam też parę nowych ciuszków, które sama kupiłam lub ktoś mi kupił, jeszcze szwagierka po swoim synku coś mi da i tak się śmieję, że moje dziecko ma więcej ciuchów ode mnie.

agissa kombinezon bardzo oryginalny:-)
Ja mam dla swojego taki ale niebieski Misio

To założę małemu na chrzciny do kościoła i ogólnie będę na spacerki po chrzcinach używać, bo jest bardzo cieplutki

To będzie idealne jak się urodzi, na wyście ze szpitala i te pierwsze spacerki, bo to mały rozmiar

To śliczny komplecik, też cieplutki

To śpiworek do wózeczka z Drewx-u jest cieplutki i śliczny

tu w wersji z zapiętą górą, która może być kapturkiem

A coś podobnego Weri licytowała na e-bay

madziek śliczne te rzeczy dla Patryczka....
klaudzia ja tez barzo sie boje o dbanie o pepuszek, jakos mnie to przeraża no ale podobnie jak Tobie pomoże mi w tym mama a przynajmniej powie co i jak....
aha a możecie wstawic zdjecie tych niedrapek bo dostałam chyba jedne od kolezanki ale nie wiem czy to niedrapki czy takie małe rekawiczki... ciemna jestem niestety z tego...:-)

pochwale sie co dostałam dzis od kuzynki, sa śliczne przynajmniej dla mnie-słodkie i takie malutkie :-D

Załączniki

• P6040259.jpg
    P6040259.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 40
Witam!!Ja jestem w 25 tygodniu i czekamy na Janka.
Ale macie mnóstwo rzeczy, ja mam na razie wiekszą część ciuszków, muszę dokupić kombinezonki i jakieś cieplejsze czapki.
Z łóżeczkiem, wózkiem czekam aż się obronie w połowie września i ruszę na zakupy:)

reklama
Do góry