reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

madziek śliczne te rzeczy dla Patryczka....
klaudzia ja tez barzo sie boje o dbanie o pepuszek, jakos mnie to przeraża no ale podobnie jak Tobie pomoże mi w tym mama a przynajmniej powie co i jak....
aha a możecie wstawic zdjecie tych niedrapek bo dostałam chyba jedne od kolezanki ale nie wiem czy to niedrapki czy takie małe rekawiczki... ciemna jestem niestety z tego...:-)
Helenka, niedrapki to właśnie takie mini rękawiczki, więc na pewno to jest to, co masz. Ja mam m.in. takie:

Załączniki

• P8130089.jpg
    P8130089.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 35
reklama
a ja bylam tylko po chlebek... i tak to jest mnie wypuscic na miasto, zawsze sie nie moge oprzec sklepom dla maluszkow ;]
pzdr
asia

leoparda teraz to już trzeba myśleć za dwoje :)) żeby dzidzia nie poczuła się gorsza :))
Asiu śliczny ten komplecik :))
a ja dzisiaj stwierdziłam że mam mało bay z długim rękawkiem na mały rozmiar. Większość mam z krótkim rękawkiem i nie wiem czy dokupować, bo przecież na początku dzidzi jest w kaftanikach, a później na body zawsze zakłada się jakieś śpiochy więc może nie warto mieć dużo długich rękawków. Jak myślicie??

leoparda teraz to już trzeba myśleć za dwoje :)) żeby dzidzia nie poczuła się gorsza :))
Asiu śliczny ten komplecik :))
a ja dzisiaj stwierdziłam że mam mało bay z długim rękawkiem na mały rozmiar. Większość mam z krótkim rękawkiem i nie wiem czy dokupować, bo przecież na początku dzidzi jest w kaftanikach, a później na body zawsze zakłada się jakieś śpiochy więc może nie warto mieć dużo długich rękawków. Jak myślicie??

ja 70% body mam z krótkim rękawkiem, ale na to zakładać będę te kaftaniki z długim rękawem zapinane na guziczki z przodu, albo jakieś bluzy czy sweterki.

reklama
Do góry