MONIA-AREK
Fanka BB :)
dzieki, juz zobacze, bo fotki zrobilam 3Monia jak piszesz posta to ponizej daj zarzadzaj zalacznikami, pozniej tam masz opcje zeby powklejac fotki, mozesz wkleic dowolna ilosc ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzieki, juz zobacze, bo fotki zrobilam 3Monia jak piszesz posta to ponizej daj zarzadzaj zalacznikami, pozniej tam masz opcje zeby powklejac fotki, mozesz wkleic dowolna ilosc ;-)
Dziekiojej ale sliczne :-):-):-) trampki wygrywaja :-):-)
No i przyszla dzis paczka z wozkiem, ale taki wielki karton jest, ze w sobote sie dopiero zabierzemy za rozpakowanie, złozenie i sprawdzenie czy wszystko ok. Ale jak na pierwszy rzut oka, to jest niezle, nawet dwa gratisy dorzucili. A kolory w x-landerach nie wygladaja tak strasznie i mocno jak na zdjeciach na aukcjach, sa fajne.
Niebieski:-) Te drobne rzeczy sama powyciagałam i fotelik, wszystko wyjełam poza stelazem i gondola, i spacerowka.ajjj ja bym nie wytrzymala i od razu sprawdzila hehe :-):-) a jaki kolorek wybralas wkoncu?
no widać, że przypasowałJak juz nauczyłam sie wklejac zdjecia, to jeszcze wam cos pokaze... u nas w domu to jest szefowa (przynajmniej tak jej sie czasem wydaje) Musiała sprawdzic osobiscie
szefowa wymiata ;]Jak juz nauczyłam sie wklejac zdjecia, to jeszcze wam cos pokaze... u nas w domu to jest szefowa (przynajmniej tak jej sie czasem wydaje) Musiała sprawdzic osobiscie