reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
a gdzie kupilas za taka cene bez promocji??ja tez chyba kupie te pampersy w rossmanie na poczatek:-)ale wg was ktore lepsze normalne pampers czy sensitive??
moim zdaniem na początek sensitive, a potem normalne. Ja kupowałam w rossamnie przed promocją jak jeszcze kosztowały 28 zł. A na bazarku udaje mi sie kupić taniej.

Mam pytanie do dziewczyn z Wrocławia: gdzie najlepiej wybrać się na zakupy dla dzidziusia, tzn najlepiej żeby "wszystko" kupić w jednym miejscu :D

Mam pytanie do dziewczyn z Wrocławia: gdzie najlepiej wybrać się na zakupy dla dzidziusia, tzn najlepiej żeby "wszystko" kupić w jednym miejscu :D

No ja właśnie wróciłam z takich zakupów. Wszystko w dobrych cenach kupisz w hurtowni Bajka na ul. Długosza 2-6. Zakupiłam tam dziś wanienke, materaz do łóżeczka,prześcieradła, szczotke do włosków, nożyczki i jescze kilka pierdołek :)))

No ja właśnie wróciłam z takich zakupów. Wszystko w dobrych cenach kupisz w hurtowni Bajka na ul. Długosza 2-6. Zakupiłam tam dziś wanienke, materaz do łóżeczka,prześcieradła, szczotke do włosków, nożyczki i jescze kilka pierdołek :)))

Dzięki wielkie za info:) ja mam zamiar jutro specjanie jechać do Wrocławia po "TAKIE" zakupy a tylko słyszałam do tej pory o sklepie ASKOT i nie miałam żadnej alternatywy.

cholera mnie wezmie... paczka doszla ... jest u rodziny... ale moj nie mial sil po nia pojechac... rozumiem go bo cierpi strasznie z powodu bolu zeba-dziasel... spac nie moze - budzi sie o 1-2 w nocy z bolem i juz nie spi potem... (ma antybiotyk wlozony) jak sam sie budzi to i mnie budzi... obydwoje jestesmy skonani... ale ja sobie odespie zawsze po poludniu.... moze dzisiaj go przymusze aby po pracy tylko podjechac i odebrac... to wtedy napisze co i jak z mamo-tato :(

Co do zakupów we Wrocławiu to też zdecydowanie Bajkę polecam :-) Dużo taniej niż w ASKOT. Mi jeszcze zostały do kupienia: łóżeczko + materac, wózek + fotelik no i może karuzelka nad łóżeczko. Zastanawiam się też na poduszka do karmienia, ale to takie drogie!!:-(

reklama
katarzyna 1983 ja też czekam na paczkę od mamo-tato :-) Przywieźli ją mojemu M do pracy i on ciągle zapomina ją ze sobą zabrać. No, a mówi się że to w ciąży tylko takie roztargnienie ;-)

Do góry