dziubasek08
Fanka BB :)
ja słyszałam, że te rossmanowskie rzeczy są bardzo dobre i godne polecenia.Czy któraś z Was używała chusteczek z rossmana BABYDREAM dla dzieci??
Bo widzę że są po 4,79 zł za 80 szt.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja słyszałam, że te rossmanowskie rzeczy są bardzo dobre i godne polecenia.Czy któraś z Was używała chusteczek z rossmana BABYDREAM dla dzieci??
Bo widzę że są po 4,79 zł za 80 szt.
ja słyszałam, że te rossmanowskie rzeczy są bardzo dobre i godne polecenia.
mi się kilka dni temu śnilo, zebyłam ttrzeci raz w ciąży i oczyywiście marzyła mi się dziewczynka, bo mąż cały czas zapewnia, że za ttrzecim razem mu się udaTak na marginesie dziś śniło mi się że urodziłam chłopaka
Tydzień temu mojej siostrze też się śniło to samo.
Zobaczymy 4 września juz na 100% co ta się wykluło w brzusiu hihi:-)
śliczny :-)
mi się kilka dni temu śnilo, zebyłam ttrzeci raz w ciąży i oczyywiście marzyła mi się dziewczynka, bo mąż cały czas zapewnia, że za ttrzecim razem mu się udaa to nie dość, ze byly czworaczki to jeszcze sami chłopcy
załamka, miałam mieć razem 6 synków, z mężem - 7 chłopa w domu
![]()
te duze poduszki to ok ale jak te mniejsze pomagaja? czyżby one nie były za małe hm
ja mam taką średnią że kładę jednym rogiem między nogami a drugim pod głowę, nie chciałam większej bo za duża ale ta mała też wydaj mi się że jest za mała....no właśnie nie jestem pewna. Ale jak wiidze te największe to nimi matka owija się praktycznie dookoła, więc nie wiem czy to konieczne.
Dziewczyny orientujecie się może co do nowego katalogu Ikei, bo można go już oglądać onlinie, ale czy jeżeli to jest Ikea 2010 to czy produkty z tego katalogu i w takich cenach już teraz wchodzą do sprzedaży? Nie znam się, bo do najbliższej Ikei mam 150 km, ale niedługo wybieram się tam z M na zakupy i zastanawiam się czy ten nowy katalog to aby nie dopiero od 2010 roku?![]()
Dziewczyny orientujecie się może co do nowego katalogu Ikei, bo można go już oglądać onlinie, ale czy jeżeli to jest Ikea 2010 to czy produkty z tego katalogu i w takich cenach już teraz wchodzą do sprzedaży? Nie znam się, bo do najbliższej Ikei mam 150 km, ale niedługo wybieram się tam z M na zakupy i zastanawiam się czy ten nowy katalog to aby nie dopiero od 2010 roku?![]()